:

Exatlon Hungary All Star: rászóltak Somhegyi Krisztiánra, ha hisztizik, inkább menjen haza

Exatlon Hungary All Star: rászóltak Somhegyi Krisztiánra, ha hisztizik, inkább menjen haza
  • 24.hu
  • 26 Jan, 2022
  • Címkék: #

Az újragondolt Exatlon Hungary All Star évadában új játékosok helyett az előző évadokban szereplő versenyzőket hívták vissza, hogy megküzdjenek egymással. A már egy ideje tartó játékban már elég sokan lesérültek, Novák Zalánnak például rögtön az első héten búcsút kellett intenie egy darabig az akadálypályáktól.

Kapcsolódó Exatlon Hungary All Star: Novák Zalán megint lesérült, lehet, a versenyt is feladja Lassan minden adásban megsérül egy testrésze.

A keddi adásban Somhegyi Krisztián amiatt panaszkodott, mert úgy érzi, rossz hangulatát átragasztotta a többiekre, ami nem tesz jót a csapatnak. Tóth Janka hamar megelégelte, és rászólt, hogy fejezze be.

Mindig keressük a kifogásokat. A pálya ugyanaz, az ügyességi ugyanaz, rajtunk múlik, hogy milyen állapotban állunk oda a pályán, ezért csak saját magunk tudunk tenni. Itt ez a küldetés, nap mint nap egy-egy futam, amit meg kell csinálnunk. Tök mindegy, hogy milyen állapotban vagy. Ha nem megy, ha hisztizel, akkor menj haza! Akkor nincs itt a helyed, én ezzel most így vagyok, mert ez nagyon gyász volt.

Ezután pedig már a kamerának mondja, hogy gyűlöli azokat, akik kifogásokat keresnek és nem tudnak méltósággal veszíteni.

The post Exatlon Hungary All Star: rászóltak Somhegyi Krisztiánra, ha hisztizik, inkább menjen haza first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés