:

Bombaigazolásokkal erősíthet a Tatabánya kézicsapata

Bombaigazolásokkal erősíthet a Tatabánya kézicsapata
  • 24.hu
  • 27 Jan, 2022
  • Címkék: #

Azok után, hogy tavaly tavasszal még az is kérdéses volt, hogy tudja-e folytatni NB I-es szereplését a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, a bajnokság jelenlegi 5. helyezettje a hírek szerint újra nagyot álmodna.

Kapcsolódó Halálos fenyegetést kaptak a dán kézisek, Izlandon politikai ügy lett az Eb-ből Egy izlandi szupermarketlánc elhalasztja a az úgynevezett ?dán napokat?.

A macedón 24Rakomet értesülése szerint a nyáron hat játékost is szerződtetne a klub, négyet az Eurofarm Pelisterből. Az egyik nagy fogás az idei Európa-bajnokságon jól védő Székely Márton lenne, akiről azt írja a lap, hogy Bitolába érkezésekor lehetett tudni, hogy a következő szezonban családi okok miatt visszatér Magyarországra.

?

A másik három kézilabdázó, a 21 éves jobbátlövő, Mateo Maras, a bosnyák válogatott irányító Josip Peric (aki 2014-15-ben már szerepelt Tatabányán) és a szerb balátlövő Nemanja Obradovic októberben került a magyarok reflektorfényébe, állítólag sokkal nagyobb fizetéssel csábítják őket, mint amit jelenleg keresnek.

Kapcsolódó Útban volt egy magyar autó, arrébb tették a svéd kézisek ?Jó, ha vannak erős játékosaid? ? írta a válogatott közösségi oldala.

De az erősítések listája itt nem áll meg: a jelenleg Balatonfürediben játszó válogatott beállós, Topic Petar, valamint a görög AEK Athénben játszó egykori veszprémi és spanyol válogatott balszélső, Cristian Ugalde is Tatabányára tart.

The post Bombaigazolásokkal erősíthet a Tatabánya kézicsapata first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés