:

Előkerült néhány esküvői kép Paris Hiltonról, amin az oltár előtt áll férjével

Előkerült néhány esküvői kép Paris Hiltonról, amin az oltár előtt áll férjével
  • 24.hu
  • 28 Jan, 2022
  • Címkék: #

Még 2021 végén adta hírül Paris Hilton, hogy férjhez ment vőlegényéhez, az üzletember Carter Reumhoz, akivel egy éve alkotnak egy párt. Az esküvői szervezésről, és annak folyamatairól Hilton készített egy dokumentumsorozatot, reality jelleggel, ?miért ne?? alapon. Annak első részéről mi is beszámoltunk, mivel kicsit megismerhettük benne pasiját és a vele való kapcsolatát.

Kapcsolódó Minden giccsessége ellenére szükségünk volt Paris Hilton új sorozatára A meglehetősen komoly hangvételű dokumentumfilmje Paris Hilton újabb sorozatát még akkor is felüdülés nézni, ha minden másodperce tömény ripacskodás. Hilton még az esküvőjét is kamerák előtt szervezi, ahogy vőlegényét is bemutatja új realityjében, melynek már első részében azon gondolkozik, szüksége van-e egyáltalán a házasságra. 

A sorozat a napokban elérkezett a fináléhoz, ami természetesen az esküvőt jelenti, amit két részben adtak le. Azóta pedig Hilton megmutatta, hogy a rengeteg (legalább hét) esküvői ruhája közül melyikben állt ténylegesen oltár elé. A díszlet és a ruhája is meglepően visszafogott, pedig Hilton esetében minden eszünkbe jut, csak ez a szó nem.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Paris Hilton (@parishilton) által megosztott bejegyzés

The post Előkerült néhány esküvői kép Paris Hiltonról, amin az oltár előtt áll férjével first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés