:
Breaking News

Csonka András Göncz Árpádról: Sok minden távozott az ő halálával a politikai kultúrából

Csonka András Göncz Árpádról: Sok minden távozott az ő halálával a politikai kultúrából
  • 24.hu
  • 10 Feb, 2022
  • Címkék: #

A rendszerváltás utáni első köztársasági elnök, Göncz Árpád éppen száz éve született, a Városháza parkban egy tablókiállítás is nyílt az emléke előtt tisztelegve.

Kapcsolódó Tablókiállítás nyílt Göncz Árpádról a Városháza parkban A rendszerváltozás utáni első köztársasági elnök, az éppen száz éve született Göncz Árpád életútját bemutató táblák március 12-ig maradnak a helyükön.

Meglepő, hogy a hazai celebvilágból bárki is posztoljon politikai témákban a fizetett hirdetések és nyaralós képek között, de Csonka Andrásnak erre jutott ideje február 10-én. Felidézte, hogy ő bizony találkozott a volt köztársasági elnökkel, az erről készült fotót becsben tartja.

Egyik legnagyobb becsben tartott fotóm, találkozás Göncz Árpád köztársasági elnök úrral. Ma lenne 100 éves. Nagyon tiszteltem, külön öröm az a közös nevező, hogy mindketten a Petőfi Sándor Gimnáziumban végeztünk. Sajnos sok minden távozott a politikai kultúrából az Ő halálával

? fogalmazott a színész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Csonka Andra?s (@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés

The post Csonka András Göncz Árpádról: Sok minden távozott az ő halálával a politikai kultúrából first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés