:

Rihanna az új albumáról: A rajongóim megölnének, ha ennyi év várakozás után gyerekdalt adnék ki

Rihanna az új albumáról: A rajongóim megölnének, ha ennyi év várakozás után gyerekdalt adnék ki
  • 24.hu
  • 14 Feb, 2022
  • Címkék: #

Pár hete jelentette be Rihanna, hogy első gyerekével terhes, akit a rapper A$AP Rockyval közösen nevelnek majd. Azóta már megírtuk, hogy az énekes úgy nyilatkozott, imádja, hogy végre nem kell tovább takargatnia terheshasát. A hír bejelentése óta nemrég interjút is adott egy magazinnak, melyben természetesen mi másról, mint a várandósságáról kérdezték. Az interjúban még szóba került az is, ami már évek óta lázban tartja Rihanna rajongóit, mégpedig, hogy mikor adja ki legújabb albumát, ha egyáltalán tervezi.

Jelenleg egyszerre csak egy dologra koncentrálok, viszont igen, lesz még zene, amit tőlem hallhattok majd és ne aggódjatok, az rendes zene lesz. Tudom, hogy a rajongóim megölnének, ha ennyi év várakozás után valami gyerekdalt adnék ki.

Legutóbb amiatt írtunk Rihannáról, mert néhányan Gigi Hadid kommentje miatt azt hiszik, hogy ikreket vár, de hosszabban is megemlékeztünk Rihanna és apja viharos kapcsolatáról.

Kapcsolódó Évekig húzódó pereskedés, drogfüggőség és hátbaszúrás ? így alakult Rihanna bonyolult kapcsolata az apjával Ronald Fenty előszeretettel szerez pénzt azzal, hogy információkat szolgáltat az újságoknak a lányáról, aki ennek ellenére is többmillió dolláros villát vett neki, és még a drogelvonóját is fizette. 

The post Rihanna az új albumáról: A rajongóim megölnének, ha ennyi év várakozás után gyerekdalt adnék ki first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés