:

A tavalyi év tíz legnépszerűbb telefonjából hét iPhone

A tavalyi év tíz legnépszerűbb telefonjából hét iPhone

A Counterpoint Research piackutató cég nyilvánosságra hozta tízes a listáját, amin 2021 legnépszerűbb okostelefonjai kaptak helyet az eladási adatok alapján. Az összeállítás első helyére az iPhone 12 került, ám nem ez az egyetlen Apple-féle készülék a listán, hiszen a tíz helyezésből hetet az almás cég készülékei szereztek meg. A második helyen ott az iPhone 12 Pro Max, a harmadikon az iPhone 13, a negyediken az iPhone 12 Pro, az ötödiken pedig az iPhone 11.

Counterpoint Research

A sort a Samsung tudta megszakítani a hatodik helyre került, középkategóriás Galaxy A12 modellel, a hetedik helyen pedig a belépő kategóriás Xiaomi Redmi 9A található. A kínai gyártó még a tizedik pozíciót tudta megszerezni a Redmi 9 mobillal, a nyolcadik és kilencedik helyen viszont megint Apple telefonok találhatók: előbb az iPhone SE 2020, és mögötte az iPhone 13 Pro Max.

Birkás Péter további cikkei Szupergyors lett az új iPad AirMárcius 18-tól kapható a legújabb olcsósított iPhoneA Google felvásárolja a SolarWinds hackelést felfedező kiberbiztonsági céget

The post A tavalyi év tíz legnépszerűbb telefonjából hét iPhone first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés