:

Beszállt a ringbe Deutsch Tamás: szerinte a Ryanair-vezér egy hímtag

Emelte a tétet az Európai Parlament fideszes képviselője a Ryanair és a magyar kormány odamondogatási licitjében, bár az ominózus szó elhangzásáról egyelőre nincs felvétel.

„A legdurvább és legnyíltabb megsértése az adatvédelmi jogszabályoknak” – jellemezte Deutsch Tamás a Ryanair azon lépését, hogy levelet küldtek az utasoknak, amiben panaszlevél írására buzdítják őket.

Az rtl.hu szerint a Hír TV tudósításának felkonferálásában az is elhangzott, hogy Deutsch Tamás „hímtagnak” nevezte Michael O’Leary Ryanair-vezérigazgatót. Igaz, magán a felvételen nem hallható, ahogy Deutsch az ominózus kifejezést vagy bármely szinonimáját használja.

Néhány órával korábban a Ryanair-vezér sem szűkölködött az erős jelzőkkel: Gulyás Gergely és Nagy Márton minisztereket a Jim Carrey-féle filmek butuska főhőseihez, Dumb és Dumberhez hasonlította, a kormány által kivetett extraprofitadót pedig idiótának nevezte.

Több ebből Nem tud leállni a Ryanair-vezér, most Dumb és Dumberhez hasonlította Nagy Mártonékat Ryanair-ügy: elég durva bírság is lehet a vége

The post Beszállt a ringbe Deutsch Tamás: szerinte a Ryanair-vezér egy hímtag appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés