:
Breaking News

Elképesztő frissítést kapott a Photoshop

Elképesztő frissítést kapott a Photoshop

Bizonyára sokaknak van olyan fotója, ami szép emlékhez kötődik, de olyan személy is szerepel rajta, akire nem szívesen emlékszünk vissza. Új fejlesztésével ezeknek az embereknek akar segíteni a Photoshop. A One-click Delete and Fill névre keresztelt fejlesztés legfontosabb előnye, hogy míg idáig a kivágásra ítélt részeket csak aprólékos munkával lehet kijelölni és törölni, most mindezt pillanatok alatt, egyetlen kattintással megtehetjük – írja a hvg.

A folyamatot a gépi tanulás és a szoftver Sensei nevű motorja segíti, hogy a tárgyak, személyek kiválasztása a lehet legegyszerűbb legyen. Ezek a modellek ráadásul fejlődtek is, ami például a haj kijelölésénél is hatalmas segítség lehet. Az Adobe szoftvere egyetlen elemzéssel több objektum felismerésére is képes.

A Photoshop legújabb frissítésében helyet kapó innovációnak szerencsére a használata sem bonyolult. A kijelöléshez mindössze rá kell nyomnunk az adott objektumra, majd lenyomni a Shift+Delete, vagy a Shift+Backspace billentyűkombinációt. A Photoshop ezután azonnal el is távolítja a kijelölt részt, majd a hátrahagyott űrt intelligens eszközeivel kitölti.

The post Elképesztő frissítést kapott a Photoshop first appeared on 24.hu.