:

Videón, ahogy kalapáccsal mennek neki egy iPhone 13 Prónak

Videón, ahogy kalapáccsal mennek neki egy iPhone 13 Prónak

Egy újabb csúcs-iPhone újabb brutális stressztesztet jelent a TechRax nevű YouTube-videósnak, aki kíváncsi volt arra, mennyire bírja a strapát az iPhone 13 Pro. Az új almás mobil nem olcsó mulatság, akár 641 ezer forintot is ki kell érte csengetni ? ezért cserébe tényleg elvárható, hogy évekig kiszolgálja a tulajdonosát.

TechRax rendszerint szokatlan módszerekkel szokott nekimenni a mobiloknak, és az Apple újdonságát sem kímélte: a kés után a kalapácsos csapkodás jött, végül az ukrán videós maga is meglepődött, mennyire jól bírta a mobil az ütéseket. Persze ez leginkább az előlapot védő Ceramic Shield védőüveg érdeme, na meg azért érdemes hozzátenni, hogy a hétköznapokban egyáltalán nem kell szembenéznie a telefonnak ilyen veszélyekkel.

Kapcsolódó iPhone 13: bemutatkoztak az Apple idei csúcstelefonjai Cupertino végre lerántotta a leplet a legújabb almás mobilokról. Dömös Zsuzsanna további cikkei Beépített tolmácsot kap a Google MeetDíjakat kaphatnak majd a kommentelők a facebookos csoportokbanBlokkolással fenyegetik az oroszok a Youtube-ot

The post Videón, ahogy kalapáccsal mennek neki egy iPhone 13 Prónak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés