:

Balesetnek álcázta apja halálát egy kazincbarcikai férfi

  • 24.hu
  • 29 Sep, 2021
  • Címkék: #

Letartóztattak egy kazincbarcikai férfit, aki a megalapozott gyanú szerint megölte apját, de balesetnek állította be a történteket – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu-n.

Az idén márciusban történt esetről azt írták, a rendőrséget a mentőszolgálat értesítette arról, hogy egy 68 éves férfi leesett egy társasház lépcsőjén, megsérült, majd a fia bevitte a lakásába. Az orvosi segítség kiérkezéskor már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Mivel a mentőszolgálat munkatársainak a baleset körülményeivel kapcsolatban kétségeik támadtak, rendőri intézkedést kértek.

A tájékoztatás szerint a lépcsőházban a járőr sem talált semmiféle vérgyanús szennyeződést, így tovább erősödött a gyanú, hogy a 68 éves férfi halála nem a fia által elmondott módon következett be.

A rendőrség emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított bűntetőeljárást. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény, a helyszíni szemle adatai és a további beszerzett információk alapján megalapozott gyanú merült fel arra, hogy a fia bántalmazta a sértettet.

A nyomozók a 37 éves férfit vasárnap emberölés gyanújával hallgatták ki, vallomást nem tett. Őrizetbe vették és kedden elrendelték letartóztatását

The post Balesetnek álcázta apja halálát egy kazincbarcikai férfi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés