:

Vad videón, ahogy kukával fog be egy aligátort egy floridai apuka

Vad videón, ahogy kukával fog be egy aligátort egy floridai apuka
  • 24.hu
  • 30 Sep, 2021
  • Címkék: #

Hősként ünnepelnek Floridában egy 26 éves férfit, aki elképesztően bátor módszerrel fogott be egy aligátort, amikor az megjelent a Mount Dora városában található otthona előtt. Az amerikai hadsereg egykori katonája ugyanis egy szemeteskukával ment rá a vad ragadozóra, és végül sikerült is ?kidobnia?.

Az esetről készült videó hatalmas sikert aratott a közösségi oldalakon: csak a Twitteren tízmilliószor nézték meg, egy nap alatt.

Eugene Bozzi a New York Post című lapnak elmondta, hogy a garázsában volt, amikor a kislánya közölte vele, hogy ?egy nagy aligátort rám vicsorított?. Először azt hitte, hogy biztosan csak egy gyerekaligátorról van szó ? mondta el a USA Today című lapnak. Aztán látta, hogy ?nagyobb, mint én?.

Csak arra tudtam gondolni, hogy megvédjem a gyerekeimet, és a többi gyereket

? mondta el a veterán, hozzátéve, hogy ?bekapcsoltak a katonai ösztöneim?. A Postnak elmondta, hogy sokat nézi az Animal Planet ismeretterjesztő csatornát, és azért választotta a kukát, mert az elég nagy ahhoz, hogy az aligátor azt higgye, hogy annak teteje egy nagy száj, és megijedjen. A WESH floridai televíziónak elmondta, hogy nem ismeri az aligátorbefogás menetét, ezért

a saját módszeremmel csináltam.

Végül sikerült is elérnie, hogy a ragadozó bemenjen az oldalára döntött kukába, majd rácsapta a fedelet. Ekkor az erősen küzdő aligátort tartalmazó kukát talpára állította, majd odatolta egy közeli tóhoz, ahol szabadon engedte.

The post Vad videón, ahogy kukával fog be egy aligátort egy floridai apuka first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés