:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 30 Sep, 2021
  • Címkék: #

2021. szeptember 30., csütörtök

Friss hírek: Ötven választókerület eredményei már megvannak Megérte 17 milliárdot költeni a vadászkiállításra a kormánybiztos szerint. Kovács Zoltán szerint nem pénzben kell mérni a sikert, hanem az ország jó hírnevében. 2050-re klímasemleges lesz Magyarország, legalábbis Áder szerint. Az államfő szerint önsorsrontó a világ, ami nem akarja a párizsi klímacélokat betartani. Kim Dzsongun forródrótot ígért Szöulnak. Az Egyesült Államokkal szemben jóval kevésbé volt békülékeny. Ecuadori börtönháború: már több mint száz halott. Az összecsapást a börtönben működő két banda, a Los Lobos és a Los Choneros vitája robbantotta ki. A Real Madrid után a Barcelona is csődöt mondott a Bajnokok Ligájában, Cristiano Ronaldo győztes gólt lőtt. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a XV., Szerencs utcában a Pázmány Péter utcánál. Baleset történt az Üllői úton az Ecseri útnál, mindkét irányban sávlezárás kell készülni.

BKK:

251A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Városház tér és a Budafoki Szomszédok Piaca megállót. A 22-es autóbusz a Szent János Kórház és a Dózsa György tér között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 222-es autóbusz a Szent János Kórház és a Széchenyi utca (gimnázium) között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 22A autóbusz a Szent János Kórház és Budakeszi, Dózsa György tér között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 120-as autóbusz Fiastyúk utca és a Göncz Árpád városközpont M felé lévő Gyöngyösi utca megállóját is áthelyezik. Mai időjárás: Erősen felhős, borult lesz az idő. Többfelé várható eső, zápor. 14 és 19 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Jeromos Deviza középárfolyam: EUR 359,47
USD 308,19
CHF 331,57
GBP 416,12
Kritika:

A Nincs idő meghalni merész kísérlettel vesz búcsút Daniel Craig James Bondjától

+1:

Tordai lenyomta Kálmán Olgát, Oláh legyőzte Tompost, Jámbor elvitte Józsefvárost – előválasztási hajrá élőben

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés