:

Először mesél kapcsolatáról Nagy László és Sónyák Szilvia

Néhány hónapja bombaként robbant a hír, hogy Nagy László, az ország egyik legismertebb egykori kézilabdázója és Sónyák Szilvi fitness modell egymásba szeretett. A párt őszintén meglepte a nagyfokú érdeklődés, sokáig elzárkóztak attól, hogy kapcsolatukról beszéljenek, mondván, ők csak a boldogságukat szeretnék megélni.

Most azonban megtörték a csendet és most először avatnak be bennünket kapcsolatuk alakulásába egy exkluzív, őszinte beszélgetésben, ahol betekintést nyerhetünk mindennapjaikba.

?Én nem osztok meg magamról túl sok mindent a magánéletemet illetően, de egy dolog biztos: nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok ebben a szerelemben? ? meséli Nagy László, akit elsősorban sportbéli kimagasló teljesítménye kapcsán ismerhetett meg a nagyközönség és szeretné, ha a jövőben is inkább sportszakemberként tekintenénk rá. Ám családjuk és az őket szeretők miatt úgy érezték, most az egyszer kivételt tesznek, és Köböl Anita műsorában, a #nofilter ? Nők filter nélkül sorozatában megosztják velünk érzéseiket.

Bár egyértelmű számukra, hogy közösen tervezik a jövőt, tudják: még kell dolgozniuk a kapcsolatukon. Szilvi ugyanis korábbi csalódásai miatt hatalmas falat épített maga köré, óvatos és bizalmatlan volt, ám Laci megtalálta a szívéhez az utat, és szisztematikusan ?bontja a falat?.

“Van az életemben egy súlyos teher, ami beárnyékolta a gyerekkoromat, talán ez is volt az oka, hogy kialakult bennem a bizalmatlanság. De Laci türelme és szeretete sokat segít nekem” – árulja el Szilvi. Hogy milyen szomorúságot őrzött magában évekig és ezt szerelme hogyan oldja fel benne, az a videóból kiderül.

Vajon mennyivel nehezebb az újrakezdés negyvenévesen, túl váláson, csalódásokon, tele félelmekkel és mélyen elásott sebekkel? Szilvi és Laci azt is elmesélték, hogyan kapaszkodtak össze a nehéz időszakban és hol tart most a közös életük. Hogyan lehet összeilleszteni két életet, ami bizalmatlansággal és egy súlyos családi titokkal van kikövezve? Az interjúból ez is kiderül! A #nofilter ? Nők, filter nélkül Köböl Anitával tartalmas beszélgetései hétről hétre jelentkeznek a Spirit FM műsorán és a Youtube-on.

The post Először mesél kapcsolatáról Nagy László és Sónyák Szilvia appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés