:
Breaking News

Lehet, hogy nem lesz több mini iPhone

Lehet, hogy nem lesz több mini iPhone

Ugyan az Apple még csak nemrég mutatta be az iPhone 13 szériát, iparági források már az iPhone 14-ről beszélnek. A GSMArena most arról ír belsős források elmondása alapján, hogy mivel az iPhone 12 mini eladási számai nem hozták a várt eredményt, ezért az iPhone 13 szériában lehet utoljára mini variáns, jövőre már nem kap utódot a ?kicsi iPhone?.

Sőt, az Apple arra készülhet, hogy jóval nagyobb, 6,7 hüvelykes modellt rak a helyére, ami a ?Max? utótagot kaphatja. A benne lévő konfiguráció azonban egyezne az alapmodellével, tehát a sima iPhone 14 hardvereivel, így egy olyan mobillal bővülne a portfólió, ami ugyan nagyobb méretű, de jutányosabb árú, mint a fejlettebb kamerarendszerrel ellátott Pro változat.

A döntésben minden bizonnyal szerepet játszhat, hogy míg az iPhone 12 minit nem nagyon kapkodták a vásárlók, addig az iPhone 12 Pro Maxot jóval többen választották.

Kapcsolódó Nagy változásokat hozhat az iPhone 14 Már megindult a pletykagyár a jövőre érkező almás mobilról. Dömös Zsuzsanna további cikkei Egy ?g" betűs szó a legfelkapottabb a Microsoft keresőjébenElőször sikerült drónnal fotózni egy hurrikán belsejébenIsmét életet mentett az Apple okosórája

The post Lehet, hogy nem lesz több mini iPhone first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés