:

Survivor: Sabira szerint Bálint ?önző barom?, aki ?csak zabálni akar?, mert levágta az egyetlen csirkét

Survivor: Sabira szerint Bálint ?önző barom?, aki ?csak zabálni akar?, mert levágta az egyetlen csirkét
  • 24.hu
  • 01 Oct, 2021
  • Címkék: #

A Survivor csütörtök esti epizódja nehéz pillanatokat tartogatott Sabira és Zsófi számára, merthogy Bálint eldöntötte, hogy eljött az ideje levágni a már néhány adás óta őrizgetett csirkéjüket. Már többször is szóba került, hogy meg kéne enni az állatot, de a két játékos nagyon ellenezte a dolgot, annak ellenére, hogy korábban mindketten ettek húst a szigeten. Sabira viszont annyira kiakadt Bálint döntésén, hogy a csirkét a karjaiban zokogott, majd Zsófinak mondta el véleményét Bálintról.

Kapcsolódó Survivor: Zsófi a többieket kérlelte, hogy ne vágják le a csirkét, de képmutatónak nevezték Járai Máté szerint nem most van itt az ideje, hogy védjék az állatokat.

Egy önző barom, aki csak zabálni akar, egyébként meg semmi mást nem tesz. Úgyhogy jó lenne, ha felnyitnád kicsit a szemed, hogy milyen ember ő. És én értem, hogy ez egy játék, de egy könyörületlen barom, egy barbár. Utálom, gyűlölöm ezt az embert, undorító amit csinált, undorító.

Járai Máté szerint képmutatás és ?cirkusz?, amit Sabira és Zsófi csinálnak a csirkével kapcsolatban.

The post Survivor: Sabira szerint Bálint ?önző barom?, aki ?csak zabálni akar?, mert levágta az egyetlen csirkét first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés