:

Kerítésen át próbált menekülni a hatszoros körözött férfi, de ott is rendőrökbe botlott

Kerítésen át próbált menekülni a hatszoros körözött férfi, de ott is rendőrökbe botlott
  • 24.hu
  • 01 Oct, 2021
  • Címkék: #

Elfogták a szigetszentmiklósi rendőrök azt a 36 éves budapesti férfit, aki ellen hat elfogatóparancs volt érvényben. Lopások, zaklatás, valamint kábítószer birtoklás gyanúja miatt szerettek volna beszélgetni egy kicsit a rendőrök vele.

Egy tavaly novemberi másfél milliós lakásbetörést göngyölítettek fel. A szigetszentmiklósi rendőrök összehangolt akcióban fogták el a Sz. Tibort. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfi nem adta könnyen magát, a rendőrök folytonos, megállásra és megadásra felszólításait elengedve a füle mellett próbált menekülni.

Az sem zavarta, hogy a szökési lehetőségei pillanatról pillanatra szűkültek. Egy ház kerítésén átmászva esett a földre, amikor az őt üldöző rendőrbe botlott. Hiába próbált ellenállni, a helyi körzeti megbízott földre vitte, jobb, majd bal karját hátsó karbölcsőbe fogta és megbilincselte.

A 36 éves férfi a kihallgatásán semmit nem ismert el, vallomást nem tett. Mindössze annyit közölt: ?Egyedül nem tudnám elvinni még személyautóval sem, ha akarnám se?. A férfi a folyamatban lévő büntetőeljárásai miatt elrendelt körözései mellett két másik ügy miatt is számíthat elszámoltatásra: egy eltiltás hatálya alatt történő járművezetés, valamint egy tulajdon elleni szabálysértés miatt.

Sz. Tibort őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

The post Kerítésen át próbált menekülni a hatszoros körözött férfi, de ott is rendőrökbe botlott first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés