:

Vidnyánszky Attila nem beszélget Molnár Áronnal, amíg nem lesz hat gyereke

Vidnyánszky Attila nem beszélget Molnár Áronnal, amíg nem lesz hat gyereke
  • 24.hu
  • 02 Oct, 2021
  • Címkék: #

Molnár Áronnak végre összejött a rég áhított személyes találkozás Vidnyánszky Attilával, ám nem sült el olyan jól, mint ahogy Molnár remélte: Vidnyánszky nem volt hajlandó kezet fogni vele, és beszélgetni is csak akkor fog leülni vele, ha Molnárnak ugyanúgy hat gyereke lesz, mint neki. Erről Molnár Áron a noÁr mozgalom Facebook-oldalára posztolt videóban beszélt.

Molnár és Vidnyánszky az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottsága, a LIBE látogatásakor találkoztak, mindketten meghívottak voltak ugyanis abban a panelbeszélgetésben, amely a magyar kultúra helyzetét vizsgálták. A harmadik meghívott Tibor Fischer volt a Mathias Corvinus Collegium képviseletében. A videóhoz Molnár mellékelte azt a szöveget is, amivel a beszélgetésre készült, ebben gyakorlatilag az SZFE-ügyről és Vidnyánszky ebben betöltött szerepéről számolt be.

Molnár Áron még augusztusban hívta el nyilvános vitára Vidnyánszkyt, miután úgy értesült, hogy a Nemzeti igazgatója egy színházi próbán az ő színészi teljesítményét minősítette. Molnár ezt követően jegyet küldött neki a Toxikomára, melynek ő a főszereplője, hogy megnézhesse, milyen színész is ő, ám amikor a mostani találkozásnál megkérdezte, hogy Vidnyánszky elment-e a filmre, vagy bármely általa játszott darabra, nem válaszolt, ?csak a telefonját piszkálta?, majd videót egy, a telefonján lévő videót mutatott neki az épp focizó unokájáról, és megkérdezte, van-e gyereke. Amikor pedig megtudta, hogy Molnárnak nincsen gyereke, közölte vele, hogy neki hat is van, és majd akkor fog leülni Molnárral beszélgetni, ha neki is lesz annyi.

The post Vidnyánszky Attila nem beszélget Molnár Áronnal, amíg nem lesz hat gyereke first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés