:

így ünnepelte Weisz Fanni a születésnapját

Weisz Fanni modell és korábbi szépségkirálynő életében igazi mérföldkő lett a 2021-es év.  A magánéleti változások mellett nemrég jelent meg legújabb, ?Legyen hited!? című könyve is, amelynek egyik fő üzenete a családi összetartás, bizalom fontossága. Ezért nem véletlen, hogy ?született baranyai lányként?, pár napja édesanyja és unokahúgai társaságában látogatta meg a Harkányi Fürdő nemrég megnyílt Harka Vízivilág élményközpontját.

Bár Weisz Fanni és édesanyja már több éve elköltöztek szülővárosukból, Pécsről, az itt élő tágabb családdal, így a nagyszülőkkel, nagynénikkel, nagybácsikkal és unokatestvérekkel az utóbbi években is mindig együtt töltik a nagyobb ünnepeket és a születésnapokat.

Fanni szeptember második felében ünnepelte születésnapját ezért nem meglepő, hogy ismét délnek vette az irányt, és a pécsi családi összejövetel mellett közös programot is szerveztek a rokonság ?hölgytagjaival? a gyógyvizéről és strandjáról ismert, közeli Harkányi Fürdőbe, amely 2019-ben az Év Fürdője címet is elnyerte.

?Az édesanyámmal és unokahúgaimmal egyik közös vonásunk, hogy imádjuk az aktív kikapcsolódást és a strandolást, ezért találtuk ki, hogy a szülinapi buli mellé szervezünk egy igazi ?csak csajok?, csobbanást is Harkányban. Bár a strandszezonnak már vége, de itt ősszel sem kell lemondanunk a vizes élményekről, mert pont most nyílt meg a hatalmas Harka Vízivilág élményközpont, ahol a szuper csúszdáktól a mászófalig, illetve a pezsgőmedencétől a vízi masszázspadokig mindent többször is kipróbálhattunk ezen a hétvégén. Szerencsére olyan jól sikerült a program, hogy elhatároztuk, legközelebb a család többi tagját is elhozzuk egy nagy, közös fürdőzésre!?

The post így ünnepelte Weisz Fanni a születésnapját appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés