:

Véletlenül megölte barátját egy TikTok-sztár, amikor képregénybeli gonoszt játszott

Véletlenül megölte barátját egy TikTok-sztár, amikor képregénybeli gonoszt játszott
  • 24.hu
  • 03 Oct, 2021
  • Címkék: #

Emberölés vádjával indítottak eljárást egy több mint másfélmillió követővel rendelkező TikTok-felhasználó ellen, aki részegen véletlenül agyonlőtte barátját, miközben egy képregénybeli gonosz szerepét játszotta ? írta a Vice. Az amerikai magazin cikke szerint a TikTokon Yandere.freak néven ismert Mary Anne Oliver-Snow cosplay videókat szokott posztolni.

A rendőrség jelentés szerint a nő a texasi Houston városában iszogatott barátaival, amikor előszedett egy lőfegyvert, amit a volt barátja hagyott nála. A nő a rendőröknek elmondta, hogy teljesen biztos volt benne, hogy a fegyverben nincsen egyetlen töltény sem, közölve, hogy már korábban is ?játszadozott vele?.

Szemtanúk elmondása szerint az áldozat odament hozzá, és röhögcsélve mondta neki, hogy ?óóó, lőjj le?, amire Oliver-Snow közölte, hogy ?ó, oké?, majd a fegyver elsült a kezében. A társaság egyik tagja ekkor elvette a fegyvert a sokkos állapotba került nő kezéből, majd azonnal értesítették az esetről a rendőrséget. Az áldozatot kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét.

Oliver-Snow egy húszezer dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet az ellene felhozott vád ellen, és a Vice cikke szerint a januárban történt eset óta is rendszeresen tölt fel TikTok-oldalára cosplayes videókat, köztük olyanokat, amelyekben sok a vér, kiakasztva ezzel a cosplayes közösséget, akik azt szeretnék, ha eltűnne a köreikből.

The post Véletlenül megölte barátját egy TikTok-sztár, amikor képregénybeli gonoszt játszott first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés