:

Egy fantasztikus buliban erősíthetjük meg az összetartozásunkat a Párok Éjszakáján!

Egy fantasztikus buliban erősíthetjük meg az összetartozásunkat a Párok Éjszakáján!

Az ország legnagyobb párkapcsolati ünnepeként a Férfiak Klubja hagyományteremtő módon idén is megtartja az őszi nap-éj egyenlőség körül a Párok Éjszakáját.

A szervezet felismerte, hogy minden társadalom hálával tartozik az egymással életszövetségben élő nőknek és férfiaknak, de ezzel együtt világossá vált számára az is, hogy ez a hála nem jut megfelelőképpen kifejeződésre.  Éppen ezért egy fergeteges mulatságba hívja most a párokat, hogy október 2-án erősítsék meg párkapcsolatukat, összetartozásukat és ezen keresztül férfi és nő örök szövetségét.

Ez a fergeteges buli a Párok Éjszakája!

Időpont: 2021. október 2. szombat

Helyszín: Symbol Budapest rendezvényközpont, 1036 Budapest, Bécsi út 56.

Kapunyitás: 21:00

Házigazda: DJ Dominique (Ezen az estén egy különleges hosszú szettel.)

Férfiak és Nők, szilárdítsák meg szövetségüket!

Arra hívják most a párokat, hogy évente egyszer:

ünnepeljék meg együtt is saját döntésüket, újítsák meg egymás iránti elköteleződésüket, erősítsék általában is Férfi és Nő örök szövetségét!

Kell, hogy legyen évente egy nap, amikor hitet tehetünk a társunk mellett, amikor Férfiként és Nőként közösen tudatosítjuk, hogy társadalmi szinten is csak együtt sikerülhet! Legyen egy nap, amikor a kedvenc számukra összebújva is hitet tehetnek a társuk mellett, amikor Férfiként és Nőként közösen tudatosítják, hogy társadalmi szinten is csak együtt sikerülhet.

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója elárulta, miért tartják olyan lényegesnek, hogy legyen egy külön nap a Férfi-Nő Életszövetség ünneplésére:

– Szinte mindennek és mindenkinek van ma már hivatalos ünnepe. Van nemzetközi nőnap és férfinap is. Van anyák napja, ahogy apák napja is, van pedagógusnap, szerzetesek napja, idegenvezetők napja. El sem tudjuk képzelni, hogy mennyi mindennek van már hivatalos ünnepe, éppen ezért annyira meglepő, hogy egy olyan fontos, a kultúránkat, egész emberi létünket meghatározó kapcsolatnak, mint a férfi-nő szövetség, semmilyen ünnepe nincs. Mert mindenkinek van születésnapja, névnapja, köszönthetünk valakit pedagógusnapon vagy egy más foglalkozás világnapján, de mint társat, párt vagy férjet/feleséget nem tartjuk számon egymást. A házassági évforduló az egyetlen, amikor a párok megünneplik önmagukat, de ez mindenkinél egy magán ünnep, a társadalom nem vesz róla tudomást. Pedig nagyon itt lenne az ideje. Férfi és nő szövetsége évezredeken keresztül megbonthatatlan volt, annyira magától értetődő, hogy ezt tekintette alapnak mindenki. Talán kicsit meg is feledkeztünk róla, hogy mennyire fontos is nekünk ez a szövetség, ahogyan a hal sem tudja, hogy vízben van – egész addig, amíg ki nem kerül belőle. Férfi és nő viszonyát erősen megterhelték az elmúlt évtizedek, talán még sosem volt ilyen feszült a viszony a két nem között mint ma. Ez veszélyezteti a párkapcsolatokat, családokat is. Pedig egy társadalom egészsége és jövője ezen a viszonyon áll, vagy bukik, mert a sokszínű emberi kapcsolatok közül ez az egyetlen, amelyikből új élet fakad, a társadalom jövőjének záloga. Ez a gondolat vezetett el minket a Férfiak Klubjánál ahhoz, hogy meghirdessük a Férfi-Nő Életszövetség ünnepét. Mi több, a felelős férfiak nevében tegyük ezt! És mi lehetne alkalmasabb egy ilyen nagyszerű esemény megünneplésére, mint egy zenés mulatság, egy fergeteges buli, ami ezúttal a pároknak, a párokért van! Tegyünk magunkért, az otthon stabilitásáért, gyermekeink jövőjéért, saját és közös boldogulásunkért!

További információ: https://www.facebook.com/events/1178954245960160/

The post Egy fantasztikus buliban erősíthetjük meg az összetartozásunkat a Párok Éjszakáján! appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés