:
Breaking News

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 05 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 5., kedd

Friss hírek: A Facebook szerint ezért állt le a Facebook Október 23-án antigyurcsányista Békemenet jön, babakocsikkal, karon ülő gyerekekkel Kevesebb lesz a bürokratikus akadály a cégösszefonódásoknál Újabb közel 30 milliárd forintot ad a Magyar Falu programra a kormány A koronavírus-járvány világszerte rontott a gyerekek és fiatal felnőttek mentális állapotán, amelyre sokkal több figyelmet kell fordítania a kormányoknak ? figyelmeztetett közzétett jelentésében az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF). A hétfő esti több órás Facebook-leállás már hétmilliárd dolláros veszteséget okozott a Facebook alapító tulajdonosának, Mark Zuckerbergnek. A magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezethez köthető magyar fiatalt fogott el a Terrorelhárítási Központ. Romániában a közkórházaknak át kell ütemezniük a következő 30 napban minden halasztható műtétet, a megyei közegészségügyi igazgatóságok pedig a koronavírusos betegek kezelésére fogják átcsoportosítani a felszabaduló kórházi ágyakat és szakszemélyzetet. Egy friss kutatás szerint 2030-ban még mindig legalább háromból egy ember használ majd fosszilis energiahordozókat főzéshez, ami egyébként az egyik legnagyobb kibocsátásért felelős mindennapi tevékenység. Megjelent a Windows 11, mutatjuk, hogyan telepítheti Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárják a buszsávot a Kossuth Lajos utcában a Ferenciek terénél az Astoria felé az M3-as metró felújításához kapcsolódó munka miatt.

BKK:

A 60-as villamos nem közlekedik november 16., kedd üzemzárásig. Mai időjárás: Délelőtt napos idő lesz. Estétől várható eső, zápor. 22 és 28 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Aurél Deviza középárfolyam: EUR 356,21
USD 306,73
CHF 330,17
GBP 415,93
Ezt is érdemes elolvasni:

Politikai cselvetés lehet az első arab női miniszterelnök kinevezése

+1:

Öt és félszer annyi pluszpénzt kapnak a nyugdíjasok most, mint az előző választás előtt

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés