:

Megjelent a Windows 11, mutatjuk, hogyan telepítheti

Megjelent a Windows 11, mutatjuk, hogyan telepítheti

Miközben a világ a nagy Facebook leállással volt elfoglalva, a Microsoft szép csendben, a tervezettnél valamivel hamarabb elérhetővé tette a legújabb, Windows 11 névre hallgató operációs rendszerét, amit már bárki telepíthet, akinek kompatibilis a hardvere a szoftverrel. Ezt korábbi cikkünkben tárgyalt módon lehet ellenőrizni. Amennyiben az asztali vagy hordozható számítógépünk megfelel az OS követelményeinek, úgy három megoldás áll rendelkezésre:

Windows 11 telepítési segéddel, Windows 11 telepítési adathordozó létrehozásával, vagy a Windows 11 lemezképének (ISO) letöltésével.

Mindhárom opció pár kattintással elérhető a Microsoft hivatalos honlapján, ugyanakkor a vállalat azt javasolja a felhasználóknak, hogy amennyiben Windows 10-ről frissítenek, úgy várják meg a Windows Update (Start Menü/Gépház/Frissítés és Biztonság) szolgáltatáson keresztül érkező értesítést arról, hogy a frissítés készen áll a számítógéphez.

Kapcsolódó így ellenőrizheti, elég-e a gépe a Windows 11-hez Csak pár kattintás, és minden kiderül! Birkás Péter további cikkei A Facebook szerint ezért állt le a FacebookA Facebook leállás rántja magával a többi szolgáltatást isA Facebook leállás miatt a Facebook dolgozói sem tudnak cselekedni

The post Megjelent a Windows 11, mutatjuk, hogyan telepítheti first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés