:

Az én házam, az én váram (X)

Az én házam, az én váram (X)

?Az én házam, az én váram? ? tartja a közmondás, ennek megfelelően mindenki úgy is próbálja megalkotni és berendezni otthonát, hogy az számára a leginkább tetsző, a leginkább kényelmes legyen. Lakásunk berendezése során megpróbáljuk összehangolni az esztétikumot és a funkcionalitást: olyan megoldásokra törekszünk, melyek minden szempontból előnyösek, szépek és gazdaságosak számunkra.

De arra vajon gondolunk-e, hogy ezen szempontokat otthonunk fűtésrendszerének megalkotása során sem kell nélkülöznünk? Mert létezik olyan technológia, amely alkalmazásával nem kényszerülünk semmilyen kompromisszumot megkötni.

A Weishaupt kazánok a fűtéstechnológia csúcsmodelljei. A kondenzációs technika segítségével képesek a maximumot kihozni a tüzelőanyagból. Legyen szó akár gáz- vagy olajfűtésű rendszerekről, a kondenzációs technika alkalmazása már önmagában akár 30%-kal csökkenti a gáz- vagy olajfelhasználás mértékét. Ez azért mindenképp komoly megtakarítást jelenthet az alacsonyhőmérséklető fűtőkazánokhoz képest.

Mi ennek a rendkívüli hatékonyságnak a titka? A régebbi rendszerek ? lásd: alacsonyhőmérsékletű kazánok, hagyományos nyílt égésterű gázkazánok ? csak azt a hőt tudták hasznosítani, amely a tüzelőanyag elégésekor keletkezik. A kifinomult kondenzációs technikát alkalmazó Weishaupt kazánok képesek kíválóan hasznosítani a magas hőmérsékletű égéstermékkel egyébként távozó energiát és azt a fűtési rendszernek átadni. Az így keletkező alacsony(abb) hőmérsékletű égésterméket egy ventilátor és speciális saválló műanyag csövek segítségével, akár a meglévő kéményjárat felhasználásával, a szabadba lehet vezetni.

így a Weishaupt kazánokkal a fűtés hatékonysága szemmel láthatóan megnő ? és ezt a pénztárca is jelentősen érzékeli.

A Weishaupt kazánokkal gáz és olaj kondenzációs rendszerek egyaránt megépíthetők. A választás csupán Önön, a ház-vár urán múlik. Ugyancsak megválaszthatja, hogy otthonának és igényének melyik a legmegfelelőbb teljesítményű kazán. A Weishaupt kazánok családi ház és nagyobb társasházak, mi több, közintézmények: óvodák, iskolák, kórházak fűtésre is rendkívül alkalmasak.

De ha Ön ipari épületben, raktárban, szerelőcsarnokban szeretne kiegyensúlyozott, hatékony és gazdaságos fűtésrendszert kialakítani, akkor szintén a Weishaupt kazánokhoz érdemes fordulnia. Ezek a rendszerek ugyanis rendkívül könnyen és jól skálázhatóak, és hatékonyan kombinálhatóak napkollektorokkal működő energiarendszerekkel.

Természetesen, amikor az ember fűtésrendszert választ otthonához, akkor azt is érdemes tekintetbe vennie, hogy az adott rendszer működtetése, karbantartása, esetleges szervizelése milyen terhekkel járhat.

A Weishaupt esetében felkészült és megbízható csapat gondoskodik róla, hogy a hét minden napján, egész éven át folyamatos felügyeletet és villámgyors segítséget nyújtsanak ügyfeleiknek. Ráadásul egy esetleges meghibásodás esetén ? a Weishaupt saját raktárkészletének köszönhetően ? azonnal érkezik a cserealkatrész, egy hozzáértő szakember társaságában.

A Weishaupt kazánok által működtetett fűtési rendszereknek hála Ön minden pillanatban kényelemben és biztonságban tudhatja szeretteit és otthonát.

 

 

Felkeltettük érdeklődését?

Szeretne többet megtudni a Weishaupt kazánrendszerekől?

Hívjon bennünket most! Kollégáink szívesen adnak Önnek teljes körű tájékoztatást, tanácsadást. 

info@weishaupt.hu

+36 23 530 880

futes.weishaupt.hu

The post Az én házam, az én váram (X) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés