:

Halálos ágyán vallotta be, hogy hamis az oltási igazolványa

Halálos ágyán vallotta be, hogy hamis az oltási igazolványa
  • 24.hu
  • 05 Oct, 2021
  • Címkék: #

Egy fiatal koronavírus-fertőzött akkor vallotta be, hogy hazudott az immunitásáról, és valójában hamis oltáspapírral rendelkezik, amikor már semmit sem tudtak tenni az élete megmentéséért.

Az esetet Ioana Codru, a romániai Szeben megyei sürgősségi kórház intenzív osztályának főorvosa mesélte el a Főtér tudósítása szerint azzal a célzattal, hogy mások is okuljanak a történetből.

A fiatal nem sokkal azután, hogy beismerte a csalást, meghalt. Az orvosnő a negyedik járványhullám legmegrázóbb eseteként írta le a történteket.

A lap szerint a kórházban ápolt súlyos betegek elsöprő többsége nem oltatta be magát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy aki oltottként mégis megfertőződött, és intenzív ellátásra szorult, gyorsabban leküzdötte a betegséget, mint az oltatlanok.

Előfordul, hogy az intenzív osztályon kérik a betegek az oltást, de a betegség ezen stádiumában már semmit nem lehet tenni a megelőzés érdekében

? osztotta meg tapasztalatait a főorvos.

Az orvosok ezért azt kérik a hamis oltásigazolásokkal üzletelőktől, hogy gondolják meg, mielőtt bárkinek is hamis oltáspapírt adnak, mert az illető az életét kockáztatja megfertőződés esetén.

The post Halálos ágyán vallotta be, hogy hamis az oltási igazolványa first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés