:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 06 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 6., szerda

Friss hírek: Lemondott posztjáról Orbán Viktor egyik államtitkára Dübörög a központosítás: 68,5 milliárdért egyetlen cégre bízták az állami szektor takarítási és kertészeti munkáit Akkora a kereslet, hogy még tovább drágulhatnak a lakások Eddig az összesen megrendelt 24 millió adag vakcina kétharmada érkezett meg Magyarországra Dolgozónként 4 millió forintra pályázhatnak a kkv-k A vörösiszap-katasztrófa két sérültje elveszítette a kártérítési pert Rákos betegek életébe kerülhettek a koronavírus miatti lezárások Lezuhant egy katonai helikopter Tunéziában Autójában találtak holtan egy görög focistát, nyomozás indult Giovanni Costantino nem tér vissza a magyar válogatott stábjába Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a Nagykőrösi úton a Határ út közelében a felüljárónál. Baleset történt az Orczy úton a Golgota térnél. A III., Bécsi úton a Vörösvári útnál útszűkületre számítsanak, mert kertészek dolgoznak.

BKK:

Az M4-es metró Újbuda-központ megállón megállás nélkül áthalad. A 17-es, a 41-es és a 47-es villamos, illetve a 33-as autóbusz igénybevétele javasolt. A 6-os villamos a Széll Kálmán tér M és a Corvin-negyed M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok járnak. A 4-es villamos nem közlekedik a teljes vonalon. A 24-es és a 2M villamos az Orczy tér és a Nagyvárad tér M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok közlekednek. A 2-es és a 2M villamos rövidített útvonalon közlekedik, nem érinti a Jászai Mari tér, az Országház, látogatóközpont és a Kossuth Lajos tér M megállót. A 15-ös és a 115-ös autóbusz igénybevétele javasolt. A 7E autóbusz ritkábban közlekedik a teljes vonalon. Mai időjárás: Erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé várható csapadék. 12 és 20 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Brúnó Renáta Deviza középárfolyam: EUR 357,05
USD 307,83
CHF 332,25
GBP 419,26
+1:

Szijjártó a felhők fölött: bő fél év alatt öt és félszer kerülte meg a Földet a külügyminiszter

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés