:

Jakab Péter őrködne az ellenzék egysége fölött

Jakab Péter őrködne az ellenzék egysége fölött
  • 24.hu
  • 06 Oct, 2021
  • Címkék: #

Látva a miniszterelnök-jelöltek közötti feszült hangulatot, most a legfontosabb, hogy őrködjünk az ellenzéki egység felett

? jelölte ki saját feladatát Jakab Péter, a jobbik elnöke az Alfahírnek adott baráti interjúban. Másrészt ? mint mondta ? bárki is lesz majd az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje, nagy lesz a felelőssége abba, hogy óvnia és őriznie kell az összefogást, amely szerinte harminc év után elhozhatja a szabadságot és a jólétet minden magyarnak.

A Jobbik előválasztási kampányát kommentálva Jakab arról beszélt: könnyebb volt a helyzetük azoknak a jelölteknek, akik Budapesten erősek, hisz a fővárost már megnyerte az ellenzék. Ő viszont legfőképp nem a fővárosi biztos ellenzéki szavazókat akarta megszólítani, hanem a jórészt vidéki bizonytalanokat, akik nélkül szerinte nem lesz kormányváltás.

?Számomra a legfontosabb szempont a jobbikos képviselőjelöltek támogatása és megerősítése volt a kampányban? ? mondta, majd hozzátette: a saját miniszterelnök-jelölti kampányára már nem maradt elég idő.

The post Jakab Péter őrködne az ellenzék egysége fölött first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés