:

Megérkezett a Google Pay a Visa bankkártyások részére

Megérkezett a Google Pay a Visa bankkártyások részére

A CIB Bank október 7-től elérhetővé teszi Visa bankkártyával rendelkező lakossági és vállalati ügyfelek részére a Google Pay alkalmazást. Az applikáció az Android felhasználó, Visa bankkártyával rendelkező ügyfelek pénzügyeinek intézését teszi még kényelmesebbé.

A pénzintézet ügyfelei a Google Pay appon keresztül adhatják hozzá bankkártyájukat, ezt követően pedig már mobiltelefonjukkal is fizethetnek az üzletekben. A pénzintézet közleménye szerint a által kibocsátott kártyák több mint 88 százalékán a Visa logója szerepel, miközben az ügyfelek közel négyötöde digitálisan aktívnak tekinthető.

A CIB Bank emellett tervezi, hogy elérhetővé teszi az alkalmazást a MasterCard kártyával rendelkező ügyfelei számára is. A Google Pay bevezetésével a CIB Bank már mind a két piacvezető mobil operációs rendszert (iOS, Android) használó ügyfelek számára is biztosítani tudja ezt a rendkívül kényelmes és biztonságos fizetési szolgáltatást.

A Google többrétegű megközelítést alkalmaz a biztonságos fizetések érdekében: fizetéskor a felhasználó technikailag a tényleges számlaszáma helyett a szolgáltatáshoz létrejövő virtuális kártyaszámát osztja meg a kereskedővel. Ha pedig a telefonja elveszik vagy ellopják, a ?Find My Device” (Google Készülékkereső) segítségével megtalálhatja, zárolhatja androidos mobileszközét vagy törölheti annak tartalmát.

Kapcsolódó Már a magyarok is használhatják a Google Pay applikációt Még egyszerűbb a mobilos vásárlás. Dömös Zsuzsanna további cikkei Uniós biztos: a leállás is mutatja, hogy nem szabadott volna ekkorára nőnie a FacebooknakVisszafogja az internetet egyes számítógépeken a Windows 11Sosem repült még ennyi ideig egy drón

The post Megérkezett a Google Pay a Visa bankkártyások részére first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés