:

Azonnal változtassa meg a Twitch jelszavát!

Azonnal változtassa meg a Twitch jelszavát!

Egy névtelen hacker állítása szerint gyakorlatilag mindent kiszivárogtatott a Twitch streaming platformtól, beleértve a szolgáltatás forráskódját, és a felhasználók fizetési információt. A felhasználó egy 125 GB-os torrent linket posztolt a 4chanra, a csomag már elkezdett keringeni az interneten, és egy külsős cég szerint is legitim adatokról van szó. A Twitteren páran kikeresték a saját adataikat is, így kiderült, hogy a pakkban titkosított jelszavak is vannak.

A Twitch már tud a szivárgásról, árulta el egy belsős forrás, sejtések szerint az elkövető hétfőn szipkázhatta el az adatokat. A csomag az alábbiakat tartalmazza:

a Twitch komplett forráskódja, a leírása szerint a ?kezdetekig visszamenően? tartalomkészítők kifizetési jelentései 2019-től kezdve mobilos, asztali és konzolos Twitch kliens kódja a különféle fejlesztői készletek és belsős AWS szolgáltatások a Twitch minden szellemi tulajdona, beleértve CurseForge és IGDB fejlesztések egy eddig meg nem jelent, Vapor kódnéven említett szolgáltatás az Amazon Game Studiostól, amit a Steam konkurensének szánnak a Twitch más belsős eszközei

Érdemes hát minden Twitch felhasználónak megváltoztatnia a jelszavát, és bekapcsolni a kétfaktoros azonosítást, amit a Twitch beállításai közt lehet megtenni az adatvédelemre vonatkozó szekcióban.

https://t.co/7vTDeRA9vt got leaked. Like, the entire website; Source code with comments for the website and various console/phone versions, refrences to an unreleased steam competitor, payouts, encrypted passwords that kinda thing.
Might wana change your passwords.

? Sinoc (@Sinoc229) October 6, 2021

Dömös Zsuzsanna további cikkei 11 éves lett az InstagramSzivárogtató exalkalmazott: azonnal fel kell lépni a Facebookkal szembenA játékosokat veszi célba egy új adatlopó program

The post Azonnal változtassa meg a Twitch jelszavát! first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés