:

40 évesen visszatérne az olimpiára a babát váró kézilabdaklasszis

  • 24.hu
  • 07 Oct, 2021
  • Címkék: #

Harmadik gyerekével terhes, így kihagyja a 2021-22-es szezont Heidi Löke, a Vipers Kristiansand 38 éves, világklasszis beállósa.

Kapcsolódó Szorult helyzetben egy 6-0-s sorozat segített a női kézilabda-válogatotton A portugálok legyőzésével kezdtek a magyarok a női kézilabda Eb-selejtezőt.

Az olimpiai, kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok játékos a norvég TV2-nek elmondta, gyermeke áprilisban születik meg, ő pedig mindent elkövet, hogy mihamarabb visszatérjen a pályára.

Ha azt hiszik, visszavonulok, akkor tévednek, ez nem így van

? nyilatkozta.

?Szeretem a munkámat, és nem akarom abbahagyni. Szórakoztat. A terhesség alatt is tudok edzeni, és visszatérhetek. Nincs sok idő a 2024-es olimpiáig, természetesen eltarthat egy ideig, de ha minden rendben megy a szüléssel, addig nem lehet gond a visszatéréssel sem.?

 

View this post on Instagram

 

heidiloeke (@heidiloeke) által megosztott bejegyzés

Löke eddigi is kirívó példa volt arra, milyen gyorsan lehet visszatérni a szülés után, ő mindkét korábbi terhessége után rekordidő alatt léphetet ismét pályára.

?Amikor hat nappal a szülésem után elkezdtem edzeni, sok negatív megjegyzést kaptam. Néhány nő azt mondta, hogy maradjak inkább a gyermekemnél. De ha akkor edzek, amíg a gyermek alszik, akkor nem is tudja, hogy nem vagyok otthon? ? nyilatkozta korábban.

The post 40 évesen visszatérne az olimpiára a babát váró kézilabdaklasszis first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés