:
Breaking News

Magyar férfi akadályozta meg a fegyveres támadást egy osztrák üzletben

Magyar férfi akadályozta meg a fegyveres támadást egy osztrák üzletben
  • 24.hu
  • 07 Oct, 2021
  • Címkék: #

Egy magyar férfinek köszönhetően fogták el a rendőrök azt a két fegyveres támadót az ausztriai Schärdingben, akik egy boltot akartak kirabolni ? írta meg a Bors. Kovács Attila a lapnak elmondta: nyolc éve, mióta Ausztriában él, mindennap betér az Unimarket nevű boltba, ahová az eset napján a kollégája vitte el.

Este épp a boltvezetővel beszélgetett a hátsó kijáratnál és m indult volna haza, amikor kirohant az egyik dolgozó, és azt kiáltotta: rablás! Fegyverrel rontottak be!

A boltvezető, Birgit azonnal megkért, hogy nézzek körül, mert tudta, hogy korábban tanultam rendvédelmet. Előre mentem, amikorláttam, hogy két fiatal kiabál a pénztárossal: add ide a pénzt, vagy lelőlek!

? fogalmazott a lapnak Kovács Attila, aki az egyik fiú kezéből kiütötte a fegyvert, amire ők azonnal visszatámadtak. ?Az egyikük beverte az arcomat, és egyszerre akartak engem leütni, de nem számítottak arra, hogy visszatámadok. A dolgozók közben lezárták az első ajtót, így mire menekülőre fogták volna a tolvajok, nem tudtak hova menni. Ekkor a magasabb fiút egy szorítófojtással letepertem és a földön fogtam, amíg a rendőrök kiértek. A másik támadó hazaszaladt, de fél órán belül őt is elfogták a zsaruk” ? elevenítette fel a történteket Kovács Attila.

Mint kiderült, egy 20 éves török és egy 17 éves bosnyák fiú volt a két támadó, akiknél riasztópisztoly volt. Kovács Attilát az eset után kórházba vitték, de a röntgen szerint csak a háta jobb oldala húzódott meg.

The post Magyar férfi akadályozta meg a fegyveres támadást egy osztrák üzletben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés