:

A LEGO Titanic-tól még James Cameron is beájulna

A LEGO Titanic-tól még James Cameron is beájulna
  • 24.hu
  • 07 Oct, 2021
  • Címkék: #

A dán játékgyártó hivatalosan tavaly óta célozza a felnőtt építőket különböző LEGO szettekkel, és azóta egymást érik az érdekesebbnél érdekesebb készletek: volt már működő írógép, retró Super Mario videójátékot megidéző szett, Discovery űrsikló és még sorolhatnánk. A cég legújabb nagy dobása a tragikus sorsú óceánjáró, a Titanic egészen elképesztő mása, amitől jó eséllyel még a hajó első és utolsó útját filmre álmodó James Cameron is beájulna.

A 9090 alkatrészből megépíthető, 10294-es cikkszámú óceánjáró 135 centiméter hosszú, 16 centiméter széles és 44 centiméter magas, ráadásul nemcsak a külső része tartalmaz lenyűgöző részleteket. Mivel modulárisan, nagyobb részletekből összeálló készletről van szó, így a Titanic belsejének egyes részleteit is meg lehet építeni: a különböző szinteket, a legendás vacsoratermet és méretes lépcsőt, de még a gépházat is, amiben ott vannak a hatalmas hajtóművek.

LEGO Csoport A képen nem feltétlenül érződik, de ez a szett 135 cm hosszú.

A LEGO Titanic a vállalat második legnagyobb hivatalos készlete (már ami a darabszámot illeti), egyedül a májusban bejelentett, 11 695 elemes világtérkép előzi meg, és ebből fakadóan a szett ára is egészen durva: itthon nagyjából 225 ezer forintot kell majd fizetni érte. Amennyiben ez nem riasztja el a lelkes építőket (és Titanic rajongókat), akkor már nem is kell sokat várni a megjelenésre, hiszen a szett november 8-tól lesz kapható világszerte.

Kapcsolódó Sose gondolta volna, mi segíthet elűzni a stresszt A LEGO szettek építése legalább olyan jó hatással van a felnőttekre, mint a gyerekekre, csak másképp.

Ugyan Jack Dawson és Rose Dewitt Bukater nem jár a szett mellé, ahogy a Kate Winslet karakterének életét megmentő legendás ajtódarab sem, de egészen biztosak vagyunk benne, hogy lesznek olyanok, akik villámgyorsan pótolják majd ezt a hiányosságot.

Birkás Péter további cikkei Megvan, hogyan tudták feltörni a Twitch rendszerétTovább bővült a magyarországi elektromostöltő-hálózatAz új Sonos Beam tényleg képes új szintre emelni az otthoni filmezést

The post A LEGO Titanic-tól még James Cameron is beájulna first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés