:

Márki-Zay Péter: Megpörgettük a vörös polipot

Márki-Zay Péter: Megpörgettük a vörös polipot
  • 24.hu
  • 08 Oct, 2021
  • Címkék: #

Márki-Zay Péter a 168 oldalán futó Keljfeljancsi című műsorban az ellenzéki előválasztás elmúlt heti fejleményeiről azt mondta, soha nem tévesztette szem elől a célt, hogy a cél Orbán Viktor ?mindent behálózó vörös polip rendszerének? a leváltása. ?Megpörgettük a vörös polipot? ? utalt arra, hogy szerinte a Fideszt is összezavarták.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője együttműködéséről Karácsony Gergellyel már a hívatalos bejelentés előtt azt mondta, a döntés arról szól, kettejük közül ki megy a vágóhídra, kit fognak ?lemészárolni? ? nem csak a kormánypárti sajtóban. Mint mondta, a kampány arról szól, melyikük programja, melyikük személyisége mögé tudják beállítani az ellenzékieket.

A Karácsony Gergellyel közös bejelentés előtt azt mondta, minden a legnagyobb rendben lesz, az ellenzék jól fog kijönni a történtekből. Fiala János kérdésére, az MSZP is beáll-e mögé, azt mondta, a párt azzal menti meg magát, ha ezt teszi.

Beszélt arról is, hogy a Jobbikot érzi magához ideológiailag a legközelebb, de Dobrev Klárát is támogatni fogja, ha a DK-jelöltje nyeri az előválasztást, mert az ideológiai különbségektől függetlenül össze kell állni, csak így lehet leváltani Orbán Viktort.

The post Márki-Zay Péter: Megpörgettük a vörös polipot first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés