:

Polgár Tündének egy hét csúszással jutott eszébe a 10. házassági évfordulója

Polgár Tündének egy hét csúszással jutott eszébe a 10. házassági évfordulója
  • 24.hu
  • 08 Oct, 2021
  • Címkék: #

Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád néhány celeb házaspárral ellentétben, akik néhány évente újra megtartják az esküvőjüket, nem csinálnak nagy felhajtást az évfordulókból. A kapcsolatukban amúgy sem a hagyományos sorrendet tartották. Először született meg közös gyerekük és csak sok évvel később házasodtak össze. Lehet, hogy ezért feledkeztek meg az idei kerek évfordulóról is.

Kapcsolódó Polgár Tünde: Vannak azok a ruhák, amik ordenárék, kurvásak... Tanácsokat adott, hogy mit nem csinál és visel egy úrinő.

10 éve vagyunk házasok és 22 éve egy pár. Olyan, mintha tegnap készítettem volna vele az első interjút (annak meg már 23 éve). Nincs igazán nagy titkunk: csak a kölcsönös tisztelet, szeretet és odafigyelés. Rengeteg hegyen-völgyön húztuk-toltuk végig egymást. Nem hordjuk a jegygyűrűnket és nem igazán ünneplünk évfordulókat. Ezt a mostanit is majdnem elfelejtettük! (2011. 10. 01.) Ez az esküvő sem volt szokványos, hiszen meglepetés volt. Kölcsön cipőben, egy buli közepén mentem férjhez

? kezdte posztjában Polgár Tünde.

Hiszem, hogy a hétköznapokban kell igazán odafigyelni és nem csak a jeles napokon. Minden nap tudnunk kell együtt nevetni és sírni, beszélni és hallgatni, és főleg meghallgatni! A hétköznapokban kell egymás számára egy-egy ünnepi pillanatot becsempészni! A mi titkunk ennyi!

 

View this post on Instagram

 

Polgar Tunde (@polgar_tunde_official) által megosztott bejegyzés

The post Polgár Tündének egy hét csúszással jutott eszébe a 10. házassági évfordulója first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés