:

Sztárban sztár leszek!: L.L. Junior a közösségi oldalán akadt ki, miután meglátta, hogyan utánozzák

Sztárban sztár leszek!: L.L. Junior a közösségi oldalán akadt ki, miután meglátta, hogyan utánozzák
  • 24.hu
  • 11 Oct, 2021
  • Címkék: #

Tóth Gabi egyik versenyzője, Szaszák Zsolt L.L. Juniorként állt színpadra vasárnap este. A Sztárban sztár leszek! második élő adásának Raggamoffin produkciója azonban nem csak a mestereket osztotta meg, de az eredeti előadó is kiborult tőle.

L.L. Junior néhány évvel ezelőtt már Janicsák Veca utánzását is kikérte magának és most megint elégedetlen volt a látottakkal. Ráadásul az sem tetszett neki, hogy Tóth Gabi azt mondta, ő külön vette fel a szöveget és a táncot, mintha együtt nem menne neki.

Zavarban vagyok. Nem találom, és nem is értem azt az okot, forrást, ami azt sugallja hogy a nem roma előadó húzza fel az orrát és füstifecskék stílusban, palóc akcentussal ?szétcigánykodjon? egy dalt. Szánalmas karikatúra. Poros klisé. Ugyanebbe a túlzásba esett Janicsák Veca is. Basszus, én egy budapesti kozmopolita multikulti nyelv/ kultúra- faló ember vagyok. Kikérem magamnak ezeket a kliséket

? kezdte Facebook-posztjában L.L. Junior, aki azóta ? feltehetően RTL Klubos szerződése miatt ? törölte a bejegyzését.

Köszönöm Jocó és Majka, hogy elmondtátok hogy nem erről szól, és igen, Gabi tévedett azt illetően hogy külön vettem fel/adom elő, mert pont tegnap és tegnap előtt ( és minden hétvégén) adtam/adom elő ezt a dalt élő zenekarral, ugyanígy, tánccal, koreográfiával.


The post Sztárban sztár leszek!: L.L. Junior a közösségi oldalán akadt ki, miután meglátta, hogyan utánozzák first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés