:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 11 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 11., hétfő

Friss hírek: Közel kétharmados arányban megvonta a bizalmat Fekete-Győr Andrástól a Momentum küldöttgyűlése ? értesült a 24.hu. Fekete-Győr András: Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni a következő elnök, a Momentum, és az összefogás sikeréért. Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa arról beszélt a Klubrádióban, hogy bárki jobb lenne, mint Orbán Viktor, ezért szükség esetén kész bármelyik ellenzéki miniszterelnök-jelöltet támogatni, mert mindegyiküket kiváló embereknek tartja. Olaszországban elérte a nyolcvan százalékot az átoltottság: a hatvanmilliós országban már több mint 43 millióan vettek fel két oltást. A tálibok hatalomátvétele után humanitárius segélyt nyújt az Egyesült Álamok Afganisztánnak. Egy új vizsgálat alapján akár egy éven át is szivároghatott a nyersolaj Kalifornia partjainál egy sérült vezetékből ? írja az AFP. Egerben már a karácsonyra készülnek. Az elmúlt években a vidéki városok közül az egri volt a leglátogatottabb adventi programsorozat Magyarországon. Mbappé vitatott góljával nyerték a franciák a Nemzetek Ligáját A magyar női kézilabda-válogatott 30-28-ra győzött Szlovákia vendégeként vasárnap az Európa-bajnoki selejtezősorozat második fordulójában Nagytapolcsányban (Topolcany). Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a 6-os főút bevezető szakaszán a Háros utcai felüljáró előtt. Csak a külső sáv járható, lassulásra kell készülni.

BKK:

A 115-ös autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Dagály fürdő és a Karikás Frigyes utca megállót ma üzemkezdettől – holnapután üzemzárásig. Az 50-es villamos a Határ út M és a Villanytelep között nem közlekedik. Mai időjárás: Erősen felhős, borult lesz az ég. Többfelé várható eső. 10 és 15 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Brigitta Deviza középárfolyam: EUR 359,46
USD 311,11
CHF 334,42
GBP 423,11
Ezeket is érdemes elolvasni: A nemzetközi nagymester sakkozó, Adorján András beszélget a pszichiáter sakkozóval, Nagy Ervinnel. Könyv lett belőle. Matinézunk. A ?Hívd meg a papodat egy sörre? világnap alkalmából a Tihanyi Bencés Apátságba látogattunk, ahol a koccintás remek apropó volt, hogy kiderítsük, miként élnek a bencés szerzetesek 2021-ben Magyarországon. +1:

Egészen elképesztő teljesítménnyel nyerte meg a világ leghosszabb terepfutóversenyét Barta László ultrafutó, aki 254 óra és 12 perc alatt teljesítette a németországi Megarace 1001 kilométeres távját és 12 órát vert a második helyezettre. Interjú.

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés