:
Breaking News

Survivor: Gáspár Evelin szerint az éhezéstől néhány játékostársa a butulás szélére került

Survivor: Gáspár Evelin szerint az éhezéstől néhány játékostársa a butulás szélére került
  • 24.hu
  • 11 Oct, 2021
  • Címkék: #

A Reggeli stúdiójában járt Gáspár Evelin, aki nemrég esett ki a Survivorből. Pár napja már írtunk egyébként arról, hogy már a játékostársai hangjától is rosszul volt bizonyos idő elteltével.

Kapcsolódó Survivor: Gáspár Evelin egy idő után már a többiek hangjától is rosszul volt Depresszív állapotba zuhant kiesése után.

Most az éhezés kapcsán beszélt róluk:

Voltak olyan játékosok, akiket megviselt mentálisan, és tényleg már a butulás szélén volt, olyan dolgokat hozott ki belőle… én nem ez a típus voltam.

A sminkelésről is megfogalmazta saját álláspontját:

Nekem nagy előnyt jelentett, hogy gyerekkorom óta kamerák előtt élek. Én no makeup nélkül letolom. De sok versenyzőtársamnál ez volt a probléma, hogy felkeltünk és már ott volt az arcodba a kamera. Úgy kellett végezned a reggeli rutinod. Egy bizonyos kor után már nem úgy nézel ki, mint… most. Az önbecsülésedet meg tudja tépázni. A menstruációs napokon nem tudsz ledőlni, hogy légyszi, hagyjatok. Méltósággal viseltem. Volt, aki igen, ő kikérte, hogy most feldúltabb, hagyjuk, meg ilyenek.

The post Survivor: Gáspár Evelin szerint az éhezéstől néhány játékostársa a butulás szélére került first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés