:

Dua Lipa melleit csak két virág takarja

Dua Lipa melleit csak két virág takarja
  • 24.hu
  • 11 Oct, 2021
  • Címkék: #

Az idei Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeges bevonulásai közül legemlékezetesebb pillanatot a most huszonöt éves Bella Hadid okozta, mivel ruhájának elején nem takarta melleit semmi más, mint egy arany színű dekor elem, ami úgy néz ki, mintha a tüdő belsejét, a hörgőket ábrázolná. A ruhát a Schiaparelli divatház készítette, ami természetesen tiszteletnek örvend a divatszakmában.

Kapcsolódó Az lett volna furcsa, ha nem lesz belőle világsztár ? 25 éves lett Bella Hadid Vele kapcsolatban tényleg nem az a legérdekesebb kérdés, hogyan lett híres, hanem pont ellenkezőleg, lett volna-e bármilyen esélye annak, hogy elkerülje a hírnév? Hiszen a Kardashian családhoz hasonló környezetben és impulzusokkal nevelkedett, fiatalkora óta tévészereplő, vele egykorú barátai pedig mind híresek és milliomosok.

Bella Hadid ruhája úgy tűnik megihlette Dua Lipát is, aki öccsével, Anwar Hadiddal alkot egy párt. Lipa Instagramra töltött fel néhány fotót, amin a fekete ruhájának elejéről kispórolták az anyagot, helyette két virágot hímeztek oda. Mutatjuk:

 

View this post on Instagram

 

DUA LIPA (@dualipa) által megosztott bejegyzés

The post Dua Lipa melleit csak két virág takarja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés