:

Garázdasággal vádolják a két nőt, akik megverték a haragosukat a miskolci buszpályaudvaron

Garázdasággal vádolják a két nőt, akik megverték a haragosukat a miskolci buszpályaudvaron
  • 24.hu
  • 12 Oct, 2021
  • Címkék: #

Garázdaság miatt emelt vádat a Miskolci Járási Ügyészség egy 31 éves és egy 28 éves nő ellen, mert április közepén megvertek egy nőt a miskolci buszpályaudvaron.

A két nő összefutott a régi haragosával a buszállomáson. A szóváltás során az egyik vádlott meg akarta ütni a nőt, de ekkor a társa még közéjük állt. Azonban a vita úgy elmérgesedett, hogy a már korábban is verekedni akaró vádlott elkezdte ráncigálni a nőt, lerántotta egy gépjármű motorház tetejére, onnan a földre, miközben a fejét ütlegelte.

Ezt követően maga alá gyűrte a földön fekvő haragosát, míg a társa rugdosni kezdte a sértettet. A támadást kezdeményező nő ezután hajánál fogva az aszfalton húzgálta az áldozatát, egy járókelő közbeavatkozása vetett véget cselekményének.

A megvert nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, de magánindítvánnyal nem élt. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottra felfüggesztett fogházat, míg a büntetlen előéletű cinkostársára közérdekű munka büntetést kért.

The post Garázdasággal vádolják a két nőt, akik megverték a haragosukat a miskolci buszpályaudvaron first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés