:

?Gyorsabbak, mintha nyitott DRS-sel megyünk” ? a Red Bullnál szerint valami nem stimmel a Mercedesnél

  • 24.hu
  • 12 Oct, 2021
  • Címkék: #

A Red Bull vezetői úgy érzik, a Mercedes trükközik valamit az erőforrásaival, miután olyan tempót diktáltak a Forma-1-es Török Nagydíjon, amire senki sem számított.

Kapcsolódó Bottas először nyert idén, Verstappen visszavette a vezetést a vébén Hamilton megpróbált kerékcsere nélkül végigmenni, majd a csapattal vitakozott.

Christian Horner csapatfőnök azt mondta, meglepte a Mercedes autóinak gyorsasága, mert rövid idő alatt nagyot fejlődött a tempójuk. Kifejezetten az egyenes szakaszokban jött elő a különbség elmondása szerint. Helmut Marko motorsportfőnök már jóval keményebb szavakkal illette a Mercedes csodás felgyorsulását.

Nem tudom, mit csináltak, de az adatok szerint helyenként 15 km/h-val gyorsabbak voltak nálunk. Ez több, mint amikor DRS-sel megyünk! Ezt a motorfölényt nem tudom, hogyan lehet ellensúlyozni

? mondta Marko.

Egyes sajtóbeszámolók szerint vizsgálat is indult a Mercedes csomagja ellen, de semmilyen szabálytalanságot nem talált az erőforrásokkal kapcsolatban a Nemzetközi Automobil Szövetséghez (FIA). Toto Wolff szerint egyszerűen annyi történt, hogy megtalálták az egyensúlyt a teljesítmény optimalizálása és a megbízhatóság között.

The post ?Gyorsabbak, mintha nyitott DRS-sel megyünk" ? a Red Bullnál szerint valami nem stimmel a Mercedesnél first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés