:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 13 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 13., szerda

Friss hírek: Hivatalosan is lefújta Orbán Viktor a földszerzést külföldön. Visszavonták a Termőföld Magántőkealap létrehozásáról szóló döntést. Szabad szemmel is látható, élő állati kártevők jelenléte miatt visszahívta az 1 kilogrammos Hearty food márkájú rizst a Tesco-Global Zrt., közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján. A tudományos Nobel-díjakat odaítélő akadémia vezetője kijelentette, hogy nem vezet be nemi kvótákat. Perelik a Külügyminisztériumot Orbánék augusztusi római útja miatt. Könyvelők: problémás lesz az szja-visszatérítés. Az szja-visszatérítés valójában egy bonyolult költségvetési támogatás, akkor is, ha az lényegében negatív szja, a Magyar Könyvelők Országos Egyesülete ezért törvényben javasolja a rendeleti szabályozást mihamarabb újraalkotni. Vallásra 73 milliárd helyett 229 milliárdot, sportra 292 milliárd helyett 528 milliárdot költött tavaly a kormány. Visszaköveteli az állam a Burka Ferencnek kifizetett, 20 milliós kártalanítási összeget. minden idők egyik legmagasabb kártalanítási összegét követeli vissza a magyar állam attól a tiszadadai férfitól, akiknek az ügye lassan 22 éve húzódik. Nem lehet beperelni a Vatikánt helyi bíróságokon a katolikus papok által elkövetett szexuális bántalmazások miatt az Emberi Jogok Európai Bírósága döntése értelmében. Ötmilliárd eurónál is több közpénzt fordítottak a koronavírus-világjárvány elleni németországi védekezésben a lakosság térítésmentes tesztelésére egy kedden ismertetett kormányzati kimutatás szerint. Diákok és tanárok közösen adtak hangot aggodalmuknak Kabulban, amiért Afganisztán legtöbb iskolája továbbra is zárva tart a lányok és asszonyok előtt. Kezdődik a fűtési szezon, ügyeljünk otthonaink biztonságára. Évente egyszer érdemes szakemberrel megnézetni a kéményt, a fűtést és a vízmelegítőket. Háromszor melegebbek a városok, mint a ?80-as években. Egyre szélsőségesebb körülmények között él a városi lakosság. Londonban közel állt az óriási bravúrhoz a magyar válogatott Ronaldo mesterhármast vágott, Dánia kijutott a világbajnokságra Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Szakaszos útszűkület van a VIII., Fiumei úton a Rákóczi út és az Orczy tér között, mert kertészek dolgoznak.

BKK:

Az 51-es villamos a Mester utca / Ferenc körút és a Mester utca / Könyves Kálmán körút között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

Budapesten kívül

Több autó ütközött az M0-s autópályán, araszol a forgalom az M2-esen, zsúfoltak a sávok az M3-ason

Mai időjárás: Felhős idő lesz. Több helyen számítani lehet gyenge esőre, záporra. 9 és 15 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Kálmán Ede Deviza középárfolyam: EUR 359,89
USD 311,27
CHF 335,46
GBP 423,36
Ezt is érdemes elolvasni: ?Minden szart túléltem? ? kukások között terjeszti az igét a rabbiképzőt végzett olimpikon – riport Nem attól lesz világjárvány, ha egy kutatót megharap egy denevér +1:

Elképesztő ütemben nő a hevítéses dohánytermékek fogyasztása Magyarországon

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés