:

Új funkciókkal bővült a legjobb böngészős PDF-kezelő

Új funkciókkal bővült a legjobb böngészős PDF-kezelő

Aki sokat dolgozik PDF fájlokkal, jó eséllyel már telepítette böngészőjébe (legyen az Google Chrome, vagy Microsoft Edge) az Adobe bővítményét, az Adobe Acrobatot.

A cég most egy rég várt frissítéssel örvendezteti meg a felhasználókat: már nem csak megtekinteni lehet az ilyen típusú dokumentumokat a böngészőkben, de olyan alapvető szerkesztési műveletek is elvégezhetők, mint a megjegyzések írása, a dokumentumok egyes részeinek megjelölése, az oldalak sorrendjének módosítása, vagy az aláírás hozzáadása. A PDF-ek továbbá átkonvertálhatók más formátumba, így menthetők táblázatként, prezentációként, képként, vagy egyszerű szöveges dokumentum formájában.

A bővítmény ingyen használható, de a fenti újdonságok használatához engedélyezni kell az Adobe Acrobatot, mint  alapértelmezett böngészős PDF-kezelőt. A cég hozzáteszi, hogy egyes funkciók előfizetéshez kötöttek.

Dömös Zsuzsanna további cikkei Lelassulnak egyes számítógépek a Windows 11-tőlKemény kihívás gördült az európai autógyárak eléHova kerülnek a Facebookra töltött fotói? Lehet, hogy a sarkkör mellé

The post Új funkciókkal bővült a legjobb böngészős PDF-kezelő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés