:
Breaking News

17 évet kapott a 18 éves húgát megölő biatorbágyi fiatal

17 évet kapott a 18 éves húgát megölő biatorbágyi fiatal
  • 24.hu
  • 14 Oct, 2021
  • Címkék: #

Tizenhét év fegyházra ítélte a Budapest Környéki Törvényszék azt a 23 éves férfit, aki jó két évvel ezelőtt megölte a 18 éves húgát a biatorbágyi otthonukban.

A Budapest Környéki Törvényszék közleménye szerint a férfi és a húga együtt voltak otthon az ominózus napon. A férfi elvonási tünetektől szenvedett a kábítószer hiánya miatt és összeveszett a testvérével. A 18 éves lányt először addig fojtogatta, amíg az elvesztette az eszméletét, majd a fürdőszobába vonszolta és egy késsel nyakon szúrta.

Ezután a férfi egy üzenetet írt az anyjának a Messengeren a testvére nevében. Az üzenetváltást követően az asszony felhívta a lánya telefonját, amelyet az elkövető vett fel. Amikor a nő a lányával akart beszélni, a férfi közölte, hogy nem tudja felébreszteni, majd elismerte, hogy csinált vele valamit.

Ekkor az édesanya egy férfi ismerősét kérte meg arra, hogy menjen a házukhoz és nézze meg, hogy minden rendben van-e náluk. Ezt az ismerős megtette, de a férfi nem engedte be a házba. Később az édesanya is hazaérkezett és mivel a vádlott őt sem engedte be, így ismét az ismerősét kérte meg arra, hogy feszítse fel az ajtót.

Mihádák Zoltán / MTI

Ezt a férfi egy feszítővassal megtette, így a nő bejutott a házba, a fürdőszobában pedig felfedezte a lánya holttestét. Amikor a nő kiabálni kezdett, a fia kirángatta a fürdőszobából, átkarolta a nyakát, majd magához vett egy kézi súlyzót, amelyet ütésre lendített. A kiabálásra az asszony ismerőse bement a lakásba, ahonnan a férfi először kitolta.

Amikor a férfi visszament, meglátta, hogy a húgával végző férfi a földhöz szorítja az anyját. Először a fiatal távozásra szólította fel anyja ismerősét, amikor azonban észrevette a férfinál lévő feszítővasat, akkor kimenekült a lakásból. Ezt követően az ismerős értesítette a rendőrséget és a mentőket.

A bíróság 17 év fegyházra ítélte az elkövetőt. Az ügyész tudomásul vette a döntést, míg a letartóztatásban lévő vádlott, a védője három munkanap gondolkodási időt tartott fenn, így az ítélet nem jogerős.

The post 17 évet kapott a 18 éves húgát megölő biatorbágyi fiatal first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés