:

Álommeló: matractesztelés főállásban évi 10 millió forintért

Álommeló: matractesztelés főállásban évi 10 millió forintért
  • 24.hu
  • 15 Oct, 2021
  • Címkék: #

Álomszerű lehetőséggel állt elő a Crafted Beds nevű, luxus fekvőhelyeket gyártó és forgalmazó cég azoknak a tömegeknek, akiknek nehezen megy a reggeli kelés, és legszívesebben egész nap az ágyban fetrengenének.

A WalesOnline arról ír, hogy a brit cég feltett egy hirdetést a honlapjára, amiben matractesztelőt keresnek évi 24 ezer fontos (mai árfolyamon nagyjából 10,2 millió forintos) fizetés ellenében ? persze a férőhelyek száma feltételezhetően véges, úgyhogy a többségnek marad tovább az álmodozás.

Az új munkakör célja, hogy segítsen biztosítani, hogy a vásárlók a legjobb minőségű matracokat kapják meg a maximális kényelem érdekében.

A munka során minden héten más-más matracot kell kipróbálni és értékelni, miközben az embert azért fizetik, hogy szundikáljon és Netflixet nézzen heti 37 és fél órában.

Amikor a portál a pozícióról kérdezte a Crafted Beds marketingmenedzserét, Brian Dillon azt mondta: ?Rendkívül izgatottak vagyunk, hogy bevezethetjük ezt a munkakört, mivel a vásárlói elégedettség a legfontosabb számunkra.

Miközben meglévő vásárlóinktól ragyogó értékeléseket kapunk, szeretnénk biztosítani, hogy ez így is maradjon, és egy matractesztelő felvétele ennek a stratégiának a része.

Majd azt is hozzátette, hogy a sikeres pályázók a Crafted Beds csapatának szerves részei lesznek.

Amellett, hogy teljes munkaidős állásról van szó, a lehetőség azért is nagyszerű, mert nem kell hozzá bejárni, a matracokat ugyanis a cég leszállítja a tesztelőknek, így senki nem szól rájuk, ha munkaidőben véletlenül elbóbiskolnának. És még az is benne van a pakliban, hogy az ember munka közben letudja a testedzést is, ha hajlandó segíteni a szállítóknak.

Az állással kapcsolatos főbb elvárások a következők:

a jelentkezéshez a pályázóknak az Egyesült Királyságban kell élniük, és képeseknek kell lenniük arra, hogy önállóan és zavartalanul tudják tesztelni a matracokat, valamint erős írásbeli kommunikációs készséggel kell rendelkezniük a heti matracértékelő űrlapok kitöltéséhez.

Akik emiatt hajlandóak lennének költözni, vagy akik már amúgy is az Egyesült Királyságban laknak, azok itt tudnak jelentkezni.

The post Álommeló: matractesztelés főállásban évi 10 millió forintért first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés