:
Breaking News

Felháborodott üzenetet hagyott a csalódott betörő a feltört ház tulajának

Felháborodott üzenetet hagyott a csalódott betörő a feltört ház tulajának
  • 24.hu
  • 16 Oct, 2021
  • Címkék: #

Meglepő üzentet talált egy kormányzati tisztségviselő, amikor két hét után hazatért az indiai Madhja Prades tartomány egyik előkelő kerületében lévő otthonába, és felfedezte, hogy betörtek hozzá. Az üzenetet a saját tollával írta valaki az ott talált egyik jegyzettömbre.

Az indiai sajtóban megjelent beszámolók szerint az üzenet ennyi volt:

Miért volt bezárva a ház, ha nincsen benne semmi pénz?

A csalódott hangvételű üzenet a közösségi oldalakon kezdett el terjedni, és a helyi rendőrség megerősítette, hogy az valódi. Egy rendőr elmondta, hogy a betörő nem távozott teljesen üres kézzel. Harmincezer rúpia készpénzt (nagyjából 125 ezer forint), valamint ékszereket vitt el a házból.

A rendőrség a helyi sajtóban megjelent hírek szerint nyomozást indított az esettel kapcsolatban, és még keresik a betörőt, aki egyébként meglehetősen merész volt. A feltört ház közelében ugyanis a beszámolók szerint több magas rangú rendőrtiszt lakása is megtalálható.

In a strange incident of theft in Dewas, burglars not only broke into the house of a deputy collector but also left a note for him. “Jab paise nahi they toh lock nahi karna tha na collector! pic.twitter.com/mafaLj4gPC

? Anurag Dwary (@Anurag_Dwary) October 10, 2021

The post Felháborodott üzenetet hagyott a csalódott betörő a feltört ház tulajának first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés