:

X-Faktor: A mentorok nem tudták megmagyarázni az egyik versenyzőnek, hogy nincs hangja

X-Faktor: A mentorok nem tudták megmagyarázni az egyik versenyzőnek, hogy nincs hangja
  • 24.hu
  • 17 Oct, 2021
  • Címkék: #

Egy Whtiney Houston-dallal jelentkezett az X-Faktorba Kocsis-Légrádi Lilla Lea, aki énekesi babérokra szeretett volna törni a versennyel. Az eredeti dalt átírta Juhász Gyula Szerelem című költeményére, azonnal leállították hamissága miatt.

?Ezt a dalt nagyon bántottad? ? kezdte Gáspár Laci a zsűrizést, de nem talált értő fülekre.

Azért nem értek egyet, mert maximálisan igyekeztem mindent kihozni belőle. Közel 12 éve tanulok énekelni.

Gáspár utána már nem finomkodott:

Olyan hamis vagy, mint egy vonyító kutya.

A jelentkező megmagyarázta, hogy ha ezt hamisnak hallja a mentor, bizonyára a fülével lehet baj.

Zeneiskolába jártam, profi énektanárokkal tanultam. Ha beletettek volna ti is annyi évet úgy, mint ahogy én, annyi alázattal…

Itt Gáspár Laci már kiakadt, zenei környezetszennyezésnek titulálta a színpadon látottakat, szerinte alázat nem lehet a versenyzőben, ha nem hajlandó elfogadni profik véleményét az éneklésben. ByeAlex még megpróbálta finoman elmagyarázni, hogy a jelentkezőnek tényleg nincs hangja, őrülten hamis, ne dédelgessen feleslegesen énekesi álmokat, mert az egész életét megkeserítheti, ha ezt fogja még évekig üldözni.

Természetesen ezzel sem értett egyet a jelentkező, kint aztán Miller Dávidnak is elmagyarázta a backstage-ben, hogy minden bizonnyal rosszul hallanak a mentorok, ha nem juttatták tovább.

The post X-Faktor: A mentorok nem tudták megmagyarázni az egyik versenyzőnek, hogy nincs hangja first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés