:
Breaking News

Az új Nyerő Pároshoz már a celebmedence fenekét kellett megkapargatni

Az új Nyerő Pároshoz már a celebmedence fenekét kellett megkapargatni
  • 24.hu
  • 19 Oct, 2021
  • Címkék: #

Ötödjére zártak össze nyolc híresnek mondott párost, hogy különböző eszement feladatokon keresztül próbára tegyék kapcsolatukat. Az RTL Klub rendkívül népszerű műsorának alkotói az eddiginél is több drámát, könnyet és nehéz pillanatot ígérnek, de vélhetően kell is ez, ha már a celebfaktort nem tudták olyan magasra venni, mint eddig: nagyon úgy néz ki, hogy már úgy kell halászni az embereket a celebversenyekbe.

Az első adásban Sebestyén Balázs a vízparton, egy fiktív bulvárlapot lapozgatva vázolta fel Kabát Petinek, hogy mely celebeket és miért válogatja be a luxusvillába, ahol aztán próbára teszi őket és a kapcsolataikat is. Kabát kötelező vicceskedéseit meg-megszakítva érkeztek is a kisfilmek a párokról, akik néhány percben érveltek amellett, miért is ők a legjobbak a világon, miért szeretik a másikat, illetve a gyenge pontjaikról is nyilatkoztak a kevésbé magabiztosak. A mezőny legrutinosabbika, Hajmásy Péter ? aki már kipróbálta magát a konkurens TV2 páros-vetélkedős műsorában Weisz Fanni oldalán ? például elmondta Nádai Anikóról, hogy ?prémium nőnek? tartja, és imádja, amikor más férfiak megbámulják őt. L.L. Junior és felesége, Lesi-Körtvélyessy Kinga az őszinteséget becsülik a legtöbbre a kapcsolatukban, míg Pataki Zita időjárás-jelentő és férje, Szárnyas Attila az abszolút harmonikus pár benyomását keltették. Kárpáti Rebeka maga is elcsodálkozott, hogy még mindig együtt van Frohner Ferenccel, akit őrültnek nevezett, de bizakodóan néznek kapcsolatuk és a játék jövője elébe is. Somfai Péter olimpiai bronzérmes vívó és felesége, Kriszti a gyümölcsökről elnevezett gyerekeikről, illetve kapcsolatuk nehézségeiről is vallottak a férfi vívói karrierje okán, ám szintén erős egységet alkotva vágnak neki a megmérettetésnek. Az Éjjel-Nappal Budapestből Kamarás Norbi vélhetően tisztaságmániájával fog nehéz pillanatokat okozni a csapatnak barátnője, Kármán Odett szerint, Molnár Gusztáv, aki műkörömépítő kedvesével, Fazekas Viviennel érkezett rögtön össze is különbözött Norbival, amikor az extragáz hülyegyereknek nevezte őt. Az pedig már a műsor egyik promóvideójából kiderült, hogy a játék legcelebebb párja, Kulcsár Edina és férje, Szabó András Csuti a házasságuk megmentését várják a műsortól. Nem is vesztegették az idejüket, újabb csontot dobtak a bulvárlapoknak azzal, hogy veszekedéseikről meséltek: egy alkalommal Csuti hozzávágta Edinához a gyűrűjét, aki válaszul kidobta a kukába az ékszert.

Kidobtad, te állat?

? kommentálta Csuti utólag a találatot.

RTL Klub Kulcsár Edina a Nyerő Páros című műsorban

Az idei évad nyolc párosa be is gurította a bőröndöket a luxusvillába, ahol okozott némi problémát egymás felismerése: Anikó például szakácsnak nézte Gusztit a magával hozott két karfiol miatt, Pataki Zita pedig a felismerés legcsekélyebb jelével az arcán majszolt épp a svédasztalról, amikor Kárpáti Rebeka meghatottan nyújtotta felé kezét. Somfai Krisztit a társaság jó része Rubint Rékának hitte teljesen kizárva azt a tényt, hogy nem Schobert Norbi oldalán jött be a villába, kicsit le is hervadt az arcuk, amikor közelebb érve a meglátták, hogy mégsem a Schoberték érkeztek. Junior megdönthetetlen érvvel védte álláspontját: a vívók maszkot hordanak, mégis hogyan kéne felismerni őket? A felfokozott hangulatot látva az utolsóként érkező Norbi meg is kérdezte Edinától, hogy már részeg-e.

Ezen a ponton egyébként mélyen együtt lehetett érezni a szereplőkkel, ugyanis a kisfilmek nélkül több szereplőről vélhetően nem sok nézőnek lenne fogalma. Az új évad ugyan próbálja valamelyest követni az előző szériák receptjét a résztvevők összeválogatásában: ismét van sportoló, tévés, színész és zenész, képviselteti magát a fiatalabb és az idősebb generáció is, de nagyon úgy fest, mintha kezdene kifulladni a magyar celebfelhozatal. Míg eddig legalább látásból felismerhető, viszonylag ismert emberek párbajoztak egymással, addig az új szériában már jóval kisebb a celebfaktor, nem árt lecsekkolni előtte, hogy mégis honnan is híresek ezek a párosok.

A Nyerő Páros ugyan elsősorban celebvetélkedő, egyben celebcsináló is, hisz a kevésbé híres arcok surranópályán kúszhatnak be a köztudatba a Kulcsár Edinához hasonló többszázezres követővel rendelkező nevek farvizén, amennyiben ügyesen lovagolják meg azt. A műsor pedig megadja erre a lehetőséget, szándékosan olyan helyzet elé állítva versenyzőit, ahol ki lehet tűnni, ha épp nem is a képességeikkel, a viselkedésükkel mindenképp. A műsor által fakasztott könny aranyat érhet még akkor is, ha egy kevéssé ismert ember arcán gördül le.

Mindezt az első rész is bebizonyította, amelyben már az első feladat jócskán szórta a puskaport a párok közé, a nőknek kellett ugyanis navigálniuk vezetés közben párjaikat. Ez már alapjaiban véve is sok konfliktust szülhet, pláne, ha a nőt az autó tetejére szíjazzák egy fotelbe, ahonnan egy nagy narancssárga csövön keresztül ordibálva tudja navigálni párját egy gigantikus akadálypályán. Tovább bonyolította a helyzetet, hogy ezt a speciális autóversenyt hátrafele játsszák, ráadásul útközben különböző állomásokon is meg kell állni. Kiből a sírást, kiből a dühöt hozta ki a verseny, sírásig egyedül Vivi jutott, aki bemutatta ezzel az első rész nagy összezuhanását. Az első verseny a feszültségek berobbantása mellett egyben a szobabeosztást is meghatározta: a győztesek a luxusvillában kaptak külön szobákat, Kulcsár Edina be is mutatott egy mintaszerű magassarkús esést, amikor nekiiramodott kiválasztani a legjobb helyiséget. Némi licitelést követően Juniorék kapták a még fényűzőbb lakosztályt és a kártyát, amellyel beleszólhatnak majd a játék állásába ? ez vélhetően sorsfordító szerepet játszik majd a vetélkedő során. Míg ők a kényelemben hajthatják álomra a fejüket, addig a négy vesztes párost ? Anikó és Peti, Rebeka és Fecó, Zita és András, Guszti és Vivi ? a Hostel Löpattant fantázianévre keresztelt objektumba küldték be, amelyben egy szobában kell aludniuk, a ronda tapéta és az egy darab vécé próbálja azt sugallni, hogy itt bizony büntetésben vannak.

RTL KLUB

A megmérettetések a jövő heti adásban folytatódnak tovább, ahol az ízelítő szerint már terítékre kerül Edina és Csuti házasságának krízise is. Az RTL Klub műsora egy ideig biztosan elég muníciót fog adni a bulvársajtónak, ráadásul úgy fest, tényleg megedzi a kapcsolatokat: LL. Junior és felesége a műsor óta például már szakítottak.

A bulvár és a vetélkedők iránt fogékonyabbak számára igazi aranybánya lehet a Nyerő Páros: ismert embereket lehet nézni vicces vagy épp veszélyes helyzetekben, a magánéletüket pedig önként teregetik ki az adásokban. A mesterségesen gerjesztett feszültségek egymásnak feszítik a legszívósabb párt is, remek táptalajt adva a konfliktusoknak, drámázó celebeket nézni ugyanis még mindig rengeteg ember számára csalogató. Emellett viszont sajnos ugyanaz marad, mint eddig, csak épp már kevésbé ismert arcokkal: laboratóriumi körülmények közt előállított konfliktusok, izzadságszagú veszekedések, miközben mindegyik pár azt próbálja foggal-körömmel bizonyítani, hogy náluk kiegyensúlyozottabb párkapcsolat nincsen a világon.

Nyerő Páros 5. évad, RTL Klub

The post Az új Nyerő Pároshoz már a celebmedence fenekét kellett megkapargatni first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés