:

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 20 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 20., szerda

Friss hírek: 2022. január 1-jén ismét jön a nyugdíjkorhatár emelés, így az már 65 év lesz az 1957-ben születetteknél. Folytatja korábban megkezdett ?kocsmarazziáját? a fővárosban az adóhivatal; a NAV az italok vizezése, a feketefoglalkoztatás és a számla nélküli értékesítés ellen lép fel. 15-20 százalékkal kevesebb daganatos beteget diagnosztizáltak a járvány ideje alatt. Egy új tanulmány szerint napjainkra már tizenegyszer gyorsabban terjednek szét a lopott adatok a sötét weben, mint hat évvel ezelőtt. TOP-50-es magyar bűnözőt fogtak Detroitban. A szökevényt öt éve keresték költségvetési csalás miatt. Észak-Korea kedden tengeralattjáróról indított, új típusú ballisztikus rakétát (SLBM) tesztelt. A 2015. november 13-i párizsi terrortámadás túlélői kedden a bíróságon elevenítették fel, miként tartották fogva őket több mint két órán keresztül a Kalasnyikovval és robbanómellényekkel felszerelt merénylők a Bataclan szórakozóhelyen.. Egy statisztika, amely visszaadja, miért ott állnak az NB I-es klubok a tabellán, ahol. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset nehezíti a közlekedést a Grassalkovich úton a Hősök terénél. Baleset nehezíti a közlekedést a Bem József utcában a Margit körút után. Baleset történt az Egér úton az M1M7-es autópálya közelében. Egy sávon váltakozva haladhat a forgalom. Az Üllői úton kifelé az Ecseri útnál és a Pöttyös utcánál sávlezárás várható aszfaltozás miatt. Útszűkület van a XIII., Reitter Ferenc utcában a Frangepán utca közelében elektromos közműépítés miatt.

BKK:

A 218-as autóbusz megnövekedett menetidővel közlekedik a teljes vonalon. A 22-es, a 222-es és a 22A autóbusz megnövekedett menetidővel közlekedik a teljes vonalon. Mai időjárás: Napos idő várható. Csapadék nem lesz. 17 és 21 fok között alakul a nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Vendel Deviza középárfolyam: EUR 359,99
USD 308,74
CHF 335,81
GBP 425,88
+1:

Szakdolgozók béremelése: 30 százalékról állapodtak meg, de 9 százalék valahogy elveszett

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés