:

Meryl Streeppel és Kit Harringtonnal készül sorozat a klímaválságról

Meryl Streeppel és Kit Harringtonnal készül sorozat a klímaválságról
  • 24.hu
  • 20 Oct, 2021
  • Címkék: #

Extrapolations címmel készít nyolcrészes sorozatot az Apple TV streamingfelületére Scott Z. Burns. Burns elsősorban íróként ismert, ő írta a koronavírus-járványban újra felkapott Fertőzést és a Mellékhatásokat is, de a környezetvédelmi témák is érdeklik: ő volt a Kellemetlen igazság című, Al Gore főszereplésével készült dokumentumfilm rendezője.

A Deadline információi szerint Burns nagy sztárokkal készül a klímaválság történeteit bemutató, nyolc, egymástól nagyrészt független epizódból álló sorozatára. Meryl Streep, Kit Harington (Trónok harca), Sienna Miller, Tahar Rahim (A próféta) és a Jóbarátokból ismert David Schwimmer részvételét már bejelentették.

Az egyetlen dolog, amit biztosan tudunk a jövőről, hogy együtt éljük majd át. Magunkkal visszük a reményeinket, félelmeinket, az ízlésünket, a kreativitásunkat, a képességünket a szeretetre és a másik ember megbántására. Ezek ugyanazok a kellékek, amelyeket a történetmeséléshez is használunk, mi pedig azért vesszük elő őket, nehogy kifussunk az időből

? fogalmazott az Extrapolations elkészítésében íróként, rendezőként és producerként is érdekelt Burns.

The post Meryl Streeppel és Kit Harringtonnal készül sorozat a klímaválságról first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés