:

Még több üzenetet lehet eltüntetni a Viberen

Még több üzenetet lehet eltüntetni a Viberen

A Viber bejelentette, hogy az eltűnő üzenetek funkció már csoportos csevegésekben is használható. Az üzenetek eltűnésének beállítása egyszerű, a felhasználók könnyedén be- és kikapcsolhatják a funkciót a csevegésben, és azt is megadhatják, hogy az üzenetek 10 másodperccel, egy perccel, egy órával vagy egy nappal az elolvasás után semmisüljenek meg.

Az Android 6 vagy frissebb operációs rendszert használó készülékeken a Viber teljesen letiltja az üzenetek továbbítását, másolását vagy képernyőkép készítését az eltűnési opció bekapcsolásával. Az Android korábbi verziói és az összes iOS-felhasználó esetében a csoportos csevegés tagjai automatikusan értesítést kapnak, ha valamelyik tag képernyőfotót készít az eltüntetésre beállított üzenetről. A funkció bármilyen típusú üzenetre alkalmazható, beleértve a fényképeket és a matricákat is – közölte a cég.

Viber Dömös Zsuzsanna további cikkei Egyre aggasztóbb, ami a sötét webbel történikTöbbször hallgatunk podcastot, mint ahányszor online keresünk társatÚj SIM-kártyát vezet be a Vodafone

The post Még több üzenetet lehet eltüntetni a Viberen first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés