:

Két nemzetközi szakmai díjat is besöpört az OTP

Két nemzetközi szakmai díjat is besöpört az OTP
  • 24.hu
  • 20 Oct, 2021
  • Címkék: #

Az OTP Bank kapta meg a Global Finance című nagy presztízsű pénzügyi folyóirat szakmai elismerését, amely az SME Bank Award 2022 nevet viseli ? áll a pénzügyi szolgáltató szerda délután kiadott közleményében.

A mértékadónak tekintett, New York-i székhelyű Global Finance folyóirat az idén első alkalommal értékelte a kis- és közepes vállalkozásokat legjobban kiszolgáló pénzintézeteket. A lap indoklása szerint a koronavírus-járvány ezeket a társaságokat érintette legérzékenyebben, a pénzintézetek pedig több országban is fontos szerepet játszanak a gazdasági újranyitásban.

A díj azokat a hitelintézeteket ismeri el, amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a kkv-k kiszolgálására.

A kelet-közép-európai régióban, ezen belül Magyarországon is az OTP Bank kapta meg az idei díjat. Az értékeléskor a Global Finance szerkesztői a bankok által szolgáltatott információk mellett figyelembe vettek független kutatásokat, és iparági bennfentesek, vezetők és technológiai szakértők álláspontját is ? írja a közleményében a pénzintézet. A díjazás szempontjai között a fejlesztési eredmények mellett számított a hitelintézetek piaci helyzete, és az, hogy mennyire ismerik a kkv-k piacát és igényeit, valamint, hogy milyen termék- és szolgáltatási palettával rendelkeznek.

The post Két nemzetközi szakmai díjat is besöpört az OTP first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés